VELEIZDAJA U KLUBU MILIJARDERA: Ilon Mask imao aferu sa ženom svog prijatelja, molio na olenima da mu oprosti

Autor:

Svet

25.07.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je Vol strit žurnal objavio ultimativnu priča o izdaji na nivou milijardera.

VELEIZDAJA U KLUBU MILIJARDERA: Ilon Mask imao aferu sa ženom svog prijatelja, molio na olenima da mu oprosti

Foto: www.profimedia.rs

Ilon Mask

Ilon Mask, najbogatiji čovek na svetu, imao je 'kratku' aferu sa ženom svog dugogodišnjeg prijatelja i nekada poslovnog saveznika Sergeja Brina.

Sergej Brin, koji je suosnivač Gugla, sedmi je najbogatiji čovek na svetu. Afera se, prema Vol strit žurnalu, dogodila u decembru i dovela je do brzog kraha Brininog braka sa zadivljujućom brinetom Nikol Šanahan, njegovom drugom ženom i majkom njegove male ćerke.

Brin, popularni tehnološki tajkun koji voli zabavu, podneo je zahtev za razvod u januaru, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Par je bio naširoko smatran za najglamurozniji u svetu tehnologije i među najmoćnijima na planeti.

Vol strit džurnal je izvestio da je na žurci ranije ove godine Mask pao na kolena ispred Brina i izvinio se zbog afere i molio za oproštaj. Brin je navodno prihvatio izvinjenje - ali još uvek ne razgovara redovno sa Maskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading