VOJNIK IZBO TRUDNU ŽENU NA SRED PUTA! Niko nije reagovao!

Autor:

Svet

24.07.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki vojnik je nakon svađe ubio trudnu bivšu zenu.

VOJNIK IZBO TRUDNU ŽENU NA SRED PUTA! Niko nije reagovao!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Američki vojnik, Brajank Tejada Kastiljo, sumnjičen je da je ubio svoju trudnu bivšu ženu nakon što ju je izbo nožem pred vozačima na auto-putu. Njegova žrtva Dana Alotaibi izbodena je pošto se potukla sa Brajantom, saopštila je policija.

Tejada Kastiljo je zatim navodno pobegao u obližnju šumu. Policajci su ga pronašli izbodenog, i veruje se da je pokušao da se ubije nožem. On je od zadobijenih povreda zbrinut u bolnici, dok je Alotaibi (27), koja je bila u trećem mesecu trudnoće, takođe prebačena u bolnicu, gde je konstatovana njena smrt, prenosi Mondo. 

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Trudna žena

Poručnik policijske uprave Honolulua, Dina Tems, rekla je na konferenciji za novinare da su vozači na auto-putu "posmatrali muškarca kako stoji iznad žene, pošto joj je naneo više uboda nožem. 

- Utvrđeno je da su žrtva i muškarac bili u braku, a nedavno su prolazili kroz bračne probleme - dodala je ona.

Vozač koji je želeo da ostane anoniman rekao je da je u početku mislio da je incident samo tuča. 

- Došao sam tamo, prilično sam se ukočio od straha i šoka. Možete li zamisliti da vas ubodu nožem u vrat, a zatim da gledate kako život bukvalno curi iz vas, a svi oko vas ili ne znaju šta da rade, ili su previše šokirani da bi bilo šta preduzeli po tom pitanju - kaže on.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje/Ilustracija

Bivši par je navodno bio u braku skoro tri godine, kaže Alotaibijeva majka, Natalija Sespedes. Njegova žena je navodno podnela zahtev za razvod prošlog novembra, a odluka o razvodi doneta je u junu, prema sudskim zapisima koje citira KITV.

- Moj život je prazan - rekla je majka ubijene devojke.

- Treći primorski puk marinaca svestan je tragičnog incidenta koji se navodno dogodio u kojem je učestvovao američki marinac koji je trenutno dodeljen Trećem primorskom borbenom timu. Baza marinaca na Havajima nastaviće da u potpunosti sarađuju sa zvaničnicima za sprovođenje zakona dok se detalji oko ovog incidenta budu otkrivali. Marinski korpus izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima onih koji su umešani - saopšteno je iz vojne baze u Honluluu.

Brajank Tejada Kastiljo optužen je za ubistvo drugog stepena, a kaucija mu je određena na milion dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading