TEŠKA BORBA sa majmunskim boginjama i koronom ISTOVREMENO! Muškarca zadesile obe pošasti, imao je OVE SIMPTOME!

Autor:

Svet

24.07.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je istovremeno bio zaražen koronom i majmunskim boginjama otkrio koje je simptome imao i kako se osećao.

TEŠKA BORBA sa majmunskim boginjama i koronom ISTOVREMENO! Muškarca zadesile obe pošasti, imao je OVE SIMPTOME!

Foto: Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash

Bolnica

Iako ste možda pomislili da je nemoguće da u isto vreme budete zaraženi koronavirusom i majmunskim boginjama, Mičo Tompson iz Kalifornije, čovek je koji će vas ubediti u suprotno. 

Nedelje je proveo bolestan u krevetu, zbog toga što je bio zaražen sa oba virusa. 

Mičo Tompson je krajem juna dobio pozitivne rezultate testa na korona virus, zbog kojeg je bio veoma malaksao, a onda je počeo da primećuje male, crvene lezije na leđima, nogama, rukama i vratu.

Foto: Pixabay

Korona

- Doktor je bio prilično siguran da imam majmunske boginje i imao sam oboje. Pitao sam da li je moguće da imam koronu i majmunske boginje u isto vreme, rekao je ’da, da’ - ističe Mičo.

Tompson kaže da se zbog istovremene infekcije ovim virusima osećao kao da ima jak grip. Imao je groznicu, otežano je disao, trpeo bolove u mišićima i celom telu, a imao je i lezije na koži, prenosi Mondo.

- Bio sam užasno bolestan. Najgore od svega je bilo što bukvalno nisam mogao iz kreveta, jedva da sam mogao da pijem vode - priseća se ovaj nesrećni čovek.

Specijalista za infektivne bolesti sa Stenford univerziteta potvrđuje da je moguće da osoba bude zaražena sa dva virusa istovremeno.

Foto: Prinskrin

Majmunske boginje

- Definitivno nije nemoguće da se to desi. Samo je u pitanju veoma loša sreća, to su potpuno različiti virusi - zaključuje lekar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading