Čuvenog Igora Malinovskog POJEO MEDVED! Sa njim stradao i par ruskih bogataša!

Autor:

Svet

20.07.2022

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helikopterom je upravljao poznati ruski biatlonac Igor Malinovski, a u njemu su bili Zoja Kajgorodova i Sergej Kolesnjak.

Čuvenog Igora Malinovskog POJEO MEDVED! Sa njim stradao i par ruskih bogataša!

Foto: Printskrin/Youtube/WTN Unterhaltung

Medvedi su rasparčali i pojeli par ruskih bogataša i pilota nakon što se njihov helikopter srušio u ruskoj divljini.

Helikopterom je upravljao poznati ruski biatlonac Igor Malinovski, a u njemu su bili Zoja Kajgorodova i Sergej Kolesnjak. Helikopter je 16. jula izgubio komunikaciju zbog lošeg vremena, preneo je Juro Vikli Njuz. Sledećeg dana olupinu helikoptera otkrili su spasioci na Kamčatki, poluostrvu koje se nalazi na ruskom Dalekom istoku.

Tri sata kasnije, ostaci trojke pronađeni su u blizini prolaza Semjačkov, samo 13 kilometara od vulkana Uzon, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije. Veruje se da su leševe odvukli, rasparčali i pojeli divlji medvedi koji naseljavaju region, javila je NTV. Helikopter se navodno zapalio kada se srušio.

Kamčatka ima jednu od najvećih populacija mrkih medveda na zemlji. Poluostrvo je nekada bilo jako naseljeno predatorima, ali sada su ostali u udaljenim, ruralnim područjima. Procenjuje se da na poluostrvu, koje je otprilike veličine Kalifornije, živi 10.000 do 14.000 medveda.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Medved, Ilustracija

 

Medvedi obično ne traže ljude da jedu. Obično jedu biljke, insekte, ribe i druge manje životinje. Kamčatski mrki medvedi imaju pristup bogatijim izvorima hrane kao što su losos, pinjoli i bobičasto voće. Međutim, medvedi su oportunistički lovci, što znači da koriste hranu koja im je lako dostupna. Posebno grizliji često sakupljaju ostatke plena koji je već mrtav.

Kamčatski mrki medvedi su jedan od najvećih medveda na svetu. Mužjaci mogu dostići težinu od 680 kilograma. Medvedi su možda pregledali ostatke helikoptera da bi došli do putnika, preneo je Dejli star.

Par je navodno bio turistički u toj oblasti i istraživao je poluostrvo. Nejasno je da li su putnici bili mrtvi pre nego što su ih predatori odvukli. Medvedi retko napadaju ljude osim ako ih na neki način ne izazovu ili im prete.

Spasioci su na licu mesta primetili da vreme nije bilo dobro za letenje, preneo je Juro Njuz Vikli. Oblačnost je bila niska, što znači da je bila potencijalno slaba vidljivost. Pokrenuta je krivična istraga o nesreći i pogibiji putnika, javila je NTV. Helikopter kojim je leteo pripadao je kompaniji u vlasništvu oca Malinovskog, Vladimira Malinovskog.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading