ASTA LA VISTA BEJBI! Boris Džonson poslednji put ispred britanskih poslanika (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Džonson, odlazeći premijer Velike Britanije, danas je završio poslednje obraćanje Parlamentu rečima iz filma "Terminator", "Asta la vista, bejbi".

ASTA LA VISTA BEJBI! Boris Džonson poslednji put ispred britanskih poslanika (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Odlazeći britanski premijer Boris Džonson dobio je danas aplauze od članova Konzervativne partije nakon što je završio obraćanje parlamentu rečima "asta la vista, bejbi", aludirajući na reči iz filma "Terminator".

- Pomogli smo, pomogao sam i ja, da proguramo ovu zemlju kroz pandemiju i da pomognemo da se spasi druga zemlja od varvarstva. Iskreno, to je uglavnom ono što se dešava. Misija je u dobroj meri ispunjena. Želim da se svima zahvalim ovde, asta la vista, bejbi - rekao je Džonson tokom poslednjeg odgovaranja na poslanička pitanja u poziciji premijera, preneo je Rojters.

Džonson je rešio i da da savet budućem premijeru.

 

 

Kako BBC prenosi, on je poručio kandidatima za novog lidera, Rišiju Sunaku, Peni Mordont ili Liz Tras da se drže Amerikanaca, budu tu za Ukrajince i bore se za slobodu i demokratiju "svuda".

Takođe, rekao im je i da smanje poreze gde god mogu i načine Britaniju najboljim mestom za život i investicije, fokusiraju se na ono što je ispred, ali i da "gledaju u retrovizor" i da zapamte da se mišljenja sa Tvitera "ne računaju", prenosi Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading