ČEČENSKI KOMANDANT PRIZIVA RAT VAN GRANICA UKRAJINE: Već smo pobedili, snage naše nacije mogu poraziti NATO!

Autor:

Svet

18.07.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apti Alaudinov, komandant čečenskog odreda Ramazana Kadirova "Ahmat" rekao je voditeljki da ruske snage u Ukrajini vode "sveti rat" protiv LGBT i antihrista.

ČEČENSKI KOMANDANT PRIZIVA RAT VAN GRANICA UKRAJINE: Već smo pobedili, snage naše nacije mogu poraziti NATO!

Foto: Printscreen

- Hvalim Svevišnjeg što ovu državu vodi Vladimir Vladimirovič Putin, jer je on čovek koji je odbio da prihvati takozvane evropske vrednosti. U stvarnosti, to su satanističke vrednosti koje su nametnute celom svetu. Mi nismo pod zastavama LGBT-a, i dokle god je on živ nećemo biti pod tim zastavama, verujem da je to najvažnije da se vidi - reči su jednog od najviših komandanata čečenskog odreda, Apti Alaudinova.

U intervjuu za državnu televiziju Rusije, Alaudinov, komandant specijalnog čečenskog odreda Ahmat, pohvalio je ruskog lidera Vladimira Putina, i njegov stav o LGBT promovisanju.

Alaudinov je to komentarisao u svetlu novih informacija da ruski vojnici kao i narod ne vole svog vođu i konstatovao je da je potpuno uz njega, dok će se Zapad verovatno naći na pogrešnoj strani istorije.

Već smo pobedili. Pitanje je kada stignemo do Kijeva, nadam se da nećemo biti zaustavljeni, i da ćemo doći do Varšave i ostalih gradova koji moraju da budu postavljeni na svoje mesto. Ako postoji komanda našeg vrhovnog komandanta, snage naše nacije mogu poraziti snage NATO-a, koje su kao lutkarsko pozorište - dodao je on.

Alaudinov je rekao kako se nada da će se rat proširiti i van granica Ukrajine, kao i da smatra da je Rusija pobedila samo zato što je vodi Putin.

- Pobedili smo isključivo zato što on ima ljudstvo da se suprotstavi ovim ljudima. Reći ću vam, budite uvereni, niko u ovoj zemlji ne treba da sumnja da će Evropa pasti i Amerika pasti, ali Rusija će stati tako čvrsto na noge da će oni moliti da nam se pridruže i tražiti od nas oproštaj. Svevišnji će ih zagrejati na sudnji dan u paklu. U ovom svetu, dok ne shvate svoje mesto, biće im hladno i biće gladni. Ali ne zato što smo mi zli, Rusija nije zla, već zato što su se udaljili od Boga - rekao je Alaudinov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading