POSLE 2 GODINE SE PROBUDILA IZ KOME: Svi bili u šoku kad je ispričala ko ju je ostavio da iskrvari do smrti

Autor:

Svet

18.07.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Zapadne Virdžinije probudila se iz dvogodišnje kome i identifikovala svog brata kao napadača, saopštila je policija.

POSLE 2 GODINE SE PROBUDILA IZ KOME: Svi bili u šoku kad je ispričala ko ju je ostavio da iskrvari do smrti

Foto: Tanjug/AP

Vanda Palmer (51) optužila je svog brata da ju je napao u njenoj kući u blizini Kotidžvila u Zapadnoj Virdžiniji, u junu 2020. Policija je saopštila da je Palmerova bila "iskasapljena i ostavljena da umre".

Policija je saopštila da su Palmerovu pronašli u "uspravnom položaju" na kauču sa teškim povredama nanetim najverovatnije sekirom.

Šerif okruga Džekson Ros Melindžer rekao je za CNN da je policija u početku mislila da je žena mrtva, ali da su brzo ustanovili da plitko diše.

Policija nikada nije pronašla oružje, rekao je Melinger.

Iako je jedan očevidac video brata Vande Palmer, Danijela, na njenom tremu, policija nije imala dovoljno dokaza da podigne optužnicu.

Vanda Palmer, koja je pala u komu posle napada, nedavno se probudila i, iako je bila u stanju da odgovara samo sa "da" ili "ne", pružila je policiji dovoljno informacija da uhapsi Danijela.

Danijel Palmer III (55) uhapšen je i optužen za pokušaj ubistva. Motiv napada nije objavljen a Vanda Palmer, iako potpuno svesna, i dalje ne može da izdrži duže razgovore, rekao je šerif okruga Džekson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading