Otvorio salon za masažu DA BI SEKSUALNO UZNEMIRAVAO KLIJENTE: ZLOSTAVLJAO IH I SNIMAO!

Autor:

Svet

17.07.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački državljanin (59) na španskom ostrvu Gran Kanarija počinio teške zločine u svom salonu za masažu.

Otvorio salon za masažu DA BI SEKSUALNO UZNEMIRAVAO KLIJENTE: ZLOSTAVLJAO IH I SNIMAO!

Foto: Photo by Jesper Aggergaard on Unsplash

Na poznatoj turističkoj destinaciji Gran Kanarija, 59- godišnji nemački državljanin optužen je da je počinio teške zločine u svom salonu u gradu Mogan. 

Nakon što se devojčica, stara 15 godina, požalila svojoj majci da ju je zlostavljao maser, nadležni organi su alarmirani i pokrenuta je hitna istraga. To je bilo u februraru 2020. godine, kada je utvrđeno da je više od deset godina maser svoje klijente maltretirao i snimao.

Tokom istrage, otkrivene su dve skrivene kamere sa 82 video - fajla, na kojima je 20 različitih žena, koje nisu ni bile svesne da ih snimaju ove kamere, piše Mondo.

Tim pravosudne policije Civilne garde Portorika istražuje sedam zločina seksualnog zlostavljanja i kršenja privatnosti. Policajci nastavljaju da lociraju i identifikuju druge žrtve.

Ovaj salon nalazio se na dobroj lokaciji, pa je zbog toga bio posećivan od strane velikog broja klijenata i iz Španije i iz inostranstva.

Osumnjičeni, koji je nemačke nacionalnosti, trenutno se nalazi u ćeliji bez kaucije po nalogu Suda broj 1 u San Bartolomeu de Tirajana. 

Sada su policajci zamolili javnost za pomoć dok nastavljaju istragu o navodnim seksualnim zločinima. Civilna garda je objavila da želi da razgovara sa ljudima koji su možda bili žrtve seksualnog zlostavljanja u salonu za masažu u Moganu ili misle da su tajno snimljeni između 2010. i 2020, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading