Zapad više neće dominirati, a to mesto neće zauzeti Rusija! Budući vladari sveta biće iz ove zemlje! Toni Bler kaže da se PRIBLIŽAVAMO KRAJU!

Autor:

Svet

16.07.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bler je upozorio da se era političke i ekonomske dominacije Zapada bliži kraju zbog sukoba u Ukrajini i uspona Kine kao "druge supersile" sveta.

Zapad više neće dominirati, a to mesto neće zauzeti Rusija! Budući vladari sveta biće iz ove zemlje! Toni Bler kaže da se PRIBLIŽAVAMO KRAJU!

Foto: Tanjug/AP

Bivši britanski premijer rekao je da zapadne sile moraju povećati svoje izdatke za odbranu kako bi zadržale svoju vojnu nadmoć.

- Kao rezultat akcija Vladimira Putina, ne možemo se osloniti na kinesko rukovodstvo da se ponaša na način koji smatramo racionalnim - kazao je on.

- Nemojte me pogrešno shvatiti. Ne kažem da će Kina pokušati silom da zauzme Tajvan u bliskoj budućnosti. Ali ne možemo da zasnivamo našu politiku na sigurnosti da neće - rekao je Toni Bler.

On je dodao da će najveća geopolitička promena ovog veka doći iz Kine, a ne iz Rusije.

- Približavamo se kraju političke i ekonomske dominacije Zapada - rekao je on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.07.2022 11:59

Mozda je tako najbolje da se slegnu strasti. Ali Rusija je fopri Mozda je tako najbolje da se slegnu strasti.Rusija je doprinela osvescenju planete sto je dobro, a i ssmi Rusi su imali vise koristi nego stete. Videcrmo kakav svet nas ceka. Kinezi du postali cudo za 3 decenije i to je za pohvalu.Mogli bi i mi iz togs nesto da naucimo.Problem je disciplins koju nemamo