KAKVA STRAHOTA! Dečak (5) slučajno ubio svog tri godine starijeg BRATA!

Autor:

Svet

16.07.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u predgrađu Pine Bluffa.

KAKVA STRAHOTA! Dečak (5) slučajno ubio svog tri godine starijeg BRATA!

Foto: pexels.com

Pištolj

Petogodišnji dečak iz Arkanzasa ubio je tri godine starijeg brata, javljaju američki mediji, a prema navodima lokolanih vlasti do ubistva je došlo slučajno kada se mlađi brat igrao pištoljem.

Od početka godine u takvim nesrećama, a bilo ih je 126, u SAD je ubijeno 55 osoba, a ranjeno 78, saopštila je povodom nesreće u Arkanzasu neprofitna organizacija Everytown for Gun Safety (Gradovi bezbedni od oružja) i podsetila da su prošle godine zabeležena 392 takva slučaja, - 163 žrtve i 248 povređenih.

- Ovo je tragičan incident koji se mogao izbeći. Potrebno je konstatno snažno naglašavati da oružje treba da bude na sigurnom i izvan dometa dece - rekao je šerif okruga Džeferson Lafajet Vuds.

Naglasio je da neodgovorne vlasnike koji oružje ne čuvaju na adekvatan način od takvih tragedija deli samo delić sekunde.

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u predgrađu Pine Bluffa, grada od 40 hiljada stanovnika na oko 70 kilometara južno od glavnog grada Arkansasa Litl Roka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading