UŽAS U PROGRAMU UŽIVO! Voditelju teče krv iz nosa i sliva se u usta! Njegova reakcija izazvala je buru na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.07.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski voditelj Huang Šinči zabrinuo je gledaoce lokalne televizije iz Sužoa kada mu je 11. jula, dok je čitao vesti, krv počela da teče iz nosa.

UŽAS U PROGRAMU UŽIVO! Voditelju teče krv iz nosa i sliva se u usta! Njegova reakcija izazvala je buru na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/Shanghai Daily

Snimak programa uživo brzo je postao viralan, posebno zbog njegove izuzetno pribrane reakcije, Uprkos tome što mu se krv slivala u usta Huang je potpuno smireno nastavio da čita vesti istom tonom kao da se ništa nije desilo.

Nakon emisije, voditelj je rekao da mu je jedina pomisao bila da što pre završi posao, prenosi South China Morning Post.

 

 

Korisnici društvenih mreža su ipak podeljeni po pitanju incidenta. Dok neki hvale njegov profesionalizam, drugi su se pitali zašto je smatrao da ne sme da prekine sa čitanjem vesti kako bi mu se ukazala pomoć. Pojedini korisnici su to povezali sa navodno nehumanim uslovima rada na toj televiziji.

Ja tu nisam video nikakav profesionalizam. Da li je bilo tako teško okrenuti kameru na koleginicu? Nije bio sam tamo – napisao je jedan korisnik mreže Veibo.

Sudeći po izveštaju kineskog portala Sohu, voditelju je pozlilo zbog toplotnog udara prouzrokovanog ekstremno visokim temperaturama koje se ovih dana beleže u Kini, piše Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading