MILAN NIJE JEDINI SLUČAJ! Kiropraktičar devojci (28) potpuno uništio život! Ostala skroz PARALIZOVANA!

Autor:

Svet

13.07.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejtlin Džensen (28) iz Džordžije ostala je paralizovana nakon tretmana kod kiropraktičara.

MILAN NIJE JEDINI SLUČAJ! Kiropraktičar devojci (28) potpuno uništio život! Ostala skroz PARALIZOVANA!

Foto: YouTube/Printscreen

Nažalost, Milan Đ. (58) iz Beograda, koji je preminuo nakon posledica tretmana kod kiropraktičara u klinici "Balans Medika", nije jedini čiji je život bio ugrožen zbog nestručnosti lekara koji mu je nameštao prvi pršljen "atlas". 

Nakon Milanovog tragično završenog života, pronađena je još jedna žrtva kojoj je život potpuno uništen zbog posete kiropraktičaru. Izgleda da ovakvih slučajeva ima po celom svetu, te se postavlja pitanje, kako je moguće da takvi ljudi, koji sebe nazivaju profesionalcima i tuđe živote uzimaju u svoje ruke, rade kao lekari. 

Foto: YouTube/Printscreen

Kiropraktičar/Ilustracija

Kejtlin Džensen (28) iz Džordžije, ostala je paralizovana nakon posete kiropraktičaru u Savani radi nameštanja vrata. Njena porodica ostala je neutešna, a kako tvrde kiropraktičar je direktno odgovoran i njen život više nikada neće biti isti. 

Brat ove mlade žene dao je izjavu za VJCL i istakao je da je ostao u potpunom šoku kako se sve brzo dogodilo.

- Tog jutra smo razgovarali sasvim normalno i posle samo pola sata nakon pregleda Kejt je završila u bolnici i sada je na intezivnoj nezi - rekao je Kejleb Džonson. 

Analize koje su lekari u hitnoj pomoći izvršili na povređenoj ženi pokazali su su čak četiri secirane arterije na Kejtlininom vratu. Ovo oštećenje je dovelo do zastoja srca i traumatske povrede mozga, zbog čega je mogla da izgubi život. 

Darlin Džensen, Kejtina majka, rekla je da su doktori koji su urgirali na njenom slučaju rekli da je povreda direktan rezultat podešavanja vrata. 

Foto: YouTube/Printscreen

Kiropraktičar/Ilustracija

- Svi hirurzi koji su joj spasili život, složili su se da se to dogodilo kao direktan rezultat posete kiropraktičaru - rekla je njena majka za kanal 2 Akcionih vesti.

- Kiropraktičar me je nazvao i rekao da ona ima nekakvu reakciju na tretman i da pozovem hitnu pomoć - govorila je kroz suze Darlin. 

Nakon što se VJCL obratio kiropraktičaru za komentar, on se pozvao na zakone o privatnosti. Uzrok Kejtlinine povrede zvanično nije utvrđen. Porodica je unajmila pravnog savetnika u ime Kejtlin, kako bi dobili bar malo pravde. 

Na svu sreću, ova mlada žena nije izgubila život kao Milan Đ. (58), međutim više nikada neće moći da hoda usled posledica tretmana kod kiropraktičara. Lekari su uspeli da joj spasu život i postave stent u jednu od njenih arterija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading