BAJDENOV TELOHRANITELJ PRETUKAO ŽENU U IZRAELU? Agent Tajne službe uhapšen, pa vraćen u SAD! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

13.07.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telohranitelj predsednika SAD Džozefa Bajdena navodno je imao fizički sukob sa jednom ženom u Jerusalimu, nakon čega je vraćen u Ameriku.

BAJDENOV TELOHRANITELJ PRETUKAO ŽENU U IZRAELU? Agent Tajne službe uhapšen, pa vraćen u SAD! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Službenik američke tajne službe, koji je stigao u Jerusalim uoči posete američkog predsednika Džoa Bajdena, navodno se postukao sa jedom ženom, nakon čega je vraćen u Ameriku, prenosi CNN.

- U ponedeljak uveče, američka Tajna služba je obaveštena da je član njenog osoblja koji radi u Izraelu bio umešan u svađu. Zaposlenog je privela i saslušala izraelska policija, koja ga je pustila bez optužnice. Vratio se u Sjedinjene Države - naveo je CNN.

On je navodno bio deo takozvane jurišne grupe Tajne službe. Optužen je za napad na ženu ispred bara u Jerusalimu.

Američki mediji su ranije prognozirali da će se predstojeća poseta predsednika SAD Džoa Bajdena Saudijskoj Arabiji za njega pokazati kao "velika sramota”.

Podsetimo, Bajden će od 13. do 16. jula napraviti bliskoistočnu turneju tokom koje će posetiti Izrael, Zapadnu obalu i Saudijsku Arabiju. Kod kuće ga kritikuju zbog ove posete, ali Bajden nema drugog izbora. Po sopstvenom priznanju, Rijadu je potrebna pomoć da pobedi Rusiju i Kinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading