JOŠ NEMA MAKEDONCA NESTALOG NA HALKIDIKIJU! Oglasio se brat: Ova fotografija je nastala tog dana! (FOTO)

Autor:

Svet

13.07.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Jovanovski, brat nestalog mladića iz Skoplja Martina, objavio je njegovu fotografiju na Fejsbuku i zamolio sve da pomognu u potrazi.

JOŠ NEMA MAKEDONCA NESTALOG NA HALKIDIKIJU! Oglasio se brat: Ova fotografija je nastala tog dana! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Goran Jovanovski

Fotografija je snimljena istog dana kada je Martin, zajedno sa dvojicom prijatelja, nestao tokom posete plaži Posidi na Halkidikiju.

Ova fotografija je napravljena na dan kada je moj brat nestao. Istraga je u toku, ali sa smanjenim kapacitetom. Treba nam veća pokrivenost iz vazduha, sa zemlje i u vodi. Ako neko ima bilo kakvu informaciju i može da pomogne na bilo koji način u potrazi za mojim bratom, slobodno neka mi se javi. Molim vas podelite fotografiju sa volonterima koji pomažu kako bismo dobili jasniju sliku - napisao je Goran na Fejsbuku.

Foto: Printscreen/Facebook/Goran Jovanovski

Martin nestao u Grčkoj

Martin je na fotografiji u majici i šortsu za plivanje, dok na ramenu nosi torbu i šeta plažom. Fotografija je navodno nastala pre nego što su on i njegovi prijatelji nestali.

Kako prenose mediji, Martin je po dolasku na plažu zaronio u more sa Vasilom, a Ivan je, shvativši da su u opasnosti, skočio u vodu da ih spase. Jaka struja ih je odvukla. Vasil je spasen posle nekoliko sati, a Ivan sutradan, nakon više od 20 sati u moru.

Potraga za Martinom danas je ušla u peti dan, a u pomoć su priskočili dronovi i spasilački pas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading