NEVIĐENA SCENA U ĐENOVI: Ženu na plaži ugrizla DIVLJA SVINJA - završila u bolnici zbog KRVARENJA!

Autor:

Svet

12.07.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosana Padoan Falkone, turistkinja koja je otišla u Đenovu na plažu da se opusti posle posla, doživela je veliku nezgodu i neprijatnost kada je napala divlja svinja.

NEVIĐENA SCENA U ĐENOVI: Ženu na plaži ugrizla DIVLJA SVINJA - završila u bolnici zbog KRVARENJA!

Foto: pixabay.com

Žena koju je na plaži u Đenovi ugrizla divlja svinja nedugo nakon što je pojela picu još je jedna u nizu građana Italije koji su doživeli bliski susret sa ovim životinjama. Ona je nakon incidenta rekla da je Đenova "grad u propadanju“, prenosi The Guardian.

Napad se dogodio na plaži u Sturli, okrugu ovog grada na severu Italije, gde je Rosana Padoan Falkone (57) u petak uveče otišla da se opusti posle posla.

- Bila sam na plaži i sedela na peškiru. Uživala sam na povetarcu kada se pored mene pojavio divlji vepar: ostala sam mirna, kako se savetuje u takvoj situaciji, ali mi je posle toga ponovo došao i ugrizao me za ruku - rekla je za La Repubblica.

Padoan Falkone, koja je aktivistkinja Italijanske demokratske partije, rekla je da je upravo pojela picu kada se pojavila "prilično velika" divlja svinja.

Foto: Printscreen

Đenova

- Mislila sam da ju je privukla pica i da će pokušati da otvori kartonsku kutiju u kojoj su bili ostaci. Umesto toga, ona me je ugrizla - ispričala je ona.

Rekla je da je vrištala i da joj je u pomoć pritekla osoba na plaži jer joj je ruka krvarila. Ostali ljudi koji su bili oko nje pobegli su u panici. Ubrzo nakon napada prebačena je u bolnicu, gde su joj uz vakcinu protiv tetanusa davali antibiotike i lekove protiv besnila.

Iako ovo nije prvi put da se divlje svinje pojavljuju na plaži u Đenovi, čini se da je to prvi put da je svinja nekoga ujela. U junu je grupa od tri divlje svinje pokušala da ukrade hranu koja se nalazila na stolu koji su postavili lokalni skitnici. Veruje se da je to bio prvi put da je neko napadnut.

Prošle godine divlje svinje su jednoj ženi u Rimu ukrale namirnice. Svinje su je opkolile na parkingu supermarketa i napale je. Tada se počelo pričati o sve većem broju ovih životinja koje se pojavljuju u gradovima.

Padoan Falkone je rekao da je napad na plažu znak "opadanja" Đenove.

- Neprihvatljivo je da građani budu izloženi takvom riziku. Pored mene na plaži su bili roditelji sa detetom u kolicima. Šta ako je svinja ujela dete? Na tu plažu dolaze i osobe sa invaliditetom, zašto ih dovoditi u opasnost? To se mora rešiti - rekla je ona, prenosi The Guardian.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading