VATRENO IZNENAĐENJE ZA MUŽA kulminiralo - žena završila u bolnici i rekli su joj SAMO JEDNO!

Autor:

Svet

12.07.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je napravila veoma posebno iznenađenje suprugu za rođendan, lekari su joj rekli da ima nikad viđenu dijagnozu - "alergična je na muža".

VATRENO IZNENAĐENJE ZA MUŽA kulminiralo - žena završila u bolnici i rekli su joj SAMO JEDNO!

Foto: pixabay.com

Kako bi iznenadila svog supruga za rođendan, Kristen je želela da mu priredi nešto unikatno i posebno. Odlučila je da ceo stan napuni balonima, a potom se skinula i njima pokrila svoje telo.

Ipak, u sledećoj sekundi, Kristen je osetila simptome koji su joj bili jasni znaci da nešto nije u redu. Javljalo joj se peckanje u grlu i disala je otežano.

- Imala sam toliko različitih napada alergije i astme da sam znala da nešto nije u redu - prokomentarisala je Kristen za TLC.

Ubrzo se onesvestila i udarila glavom o pod, zbog čega je njen suprug odmah pozvao Hitnu pomoć. Iako su članovi porodice i sami lekari mislili da je reč o alergijskoj reakciji na lateks koji se nalazi u balonima, brzo se su razuverili.

Foto: shutterstock

Partneri/Ilustracija

Nakon analiza, doktori su rekli da je reakcija žene najverovatnije anafilaktička reakcija na koju je veoma osetljiva. U slučaju Amerikanke, to je bilo zbog sperme njenog muža. Kristen je čula da žene koje imaju bebu mogu da razviju nove alergije, a prema rečima stručnjaka, to je bio razlog zašto je njeno telo reagovalo.

Alergija na spermu je veoma retka pojava, ali svakako moguća. Tipični simptomi ove alergijske reakcije su svrab, peckanje, otok na par minuta ili jedan sat nakon kontakta sa spermom. Drugi, malo ređi simptomi su vrtoglavica, otežano disanje, ekcemi, bolno mokrenje, bol prilikom odnosa, prenosi Mondo. 

- Tokom trudnoće imuni sistem žene je blago potisnut kako ne bi odbacio bebu koja raste u njoj. Parovi koji se dugo bore sa ovom bolešću imaju nekoliko opcija, jedna od njih su metode barijere - objasnila je dr Karmela Jomtubijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading