CIVILI JAUČU ISPOD RUŠEVINA! Snimak nakon ruskog napada na stambenu zgradu u Časiv Jaru: Tridesetak civila zatrpano! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.07.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napad Rusa na zgradu u Hrakovu, pojavio se snimak spašavanja civila iz ruševine.

CIVILI JAUČU ISPOD RUŠEVINA! Snimak nakon ruskog napada na stambenu zgradu u Časiv Jaru: Tridesetak civila zatrpano! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Flash43191300

Na društvenim mrežama pojavio se potresan snimak, koji prikazuje trenutak izvlačenja ukrajinskog civila iz ruševina zgrade koju su Rusi sa subote na nedelju razorili raketom.

U napadu na stambeni kompleks u gradu Časiv Jaru na istoku Ukrajine ubijeno je najmanje 15 civila. Pod ruševinama je ostalo zatrpano oko 30 civila, od čega ih je spašeno pet. Podsećamo, ruske snage su projektilom tokom noći pogodile zgradu u Hrakovu.

 

 

Šef kabineta predsednika Vladimira Zelenskog Andrij Jermak rekao je da je napad "još jedan teroristički napad" i da bi trebalo označiti kao državu sponzora terorizma. Moskva poriče da je gađala civile.

Podrumi i skloništa su jedina bezbedna mesto od bombi za one koji su ostali, nakon što su gradovi, naselja i sela ostala u ruševinama nakon granitiranja. Mnogi ljudi su izlazili iz ruševina, noseće lične stvari i pričajući kako su izbegli smrt, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading