Penzionerka pozvala HITNU POMOĆ zbog gušenja, ali kad su lekari stigli imali su šta i da vide i da čuju! Odmah pozvana policija, ali i njihovi službenici su ostali bez reči!!

Autor:

Svet

10.07.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena stara 73 godine u petak je pozvala hitnu pomoć i rekla da joj nije dobro.

Penzionerka pozvala HITNU POMOĆ zbog gušenja, ali kad su lekari stigli imali su šta i da vide i da čuju! Odmah pozvana policija, ali i njihovi službenici su ostali bez reči!!

Foto: Tanjug/AP

Starica je godine provela potpuno sama/Ilustracija

Kazala je da se oseća veoma loše i da joj je potrebna hitna pomoć. Kada je ekipa stigla, ispostavilo se da je razlog poziva bio sasvim drugi. I slučaj se sada nalazi na sudu.

Po dolasku Hitne pomoći, ispostavilo se da je razlog za pozivanje bio drugačiji nego što je prvobitno navela starija žena.

U petak je dispečer dobio dramatičan poziv. Žena sa telefona se požalila da teško diše. Tog dana još jedan toplotni talas zahvatio je Poljsku, pa je odmah poslato vozilo hitne pomoći. Spasilačka ekipa je, kada je reč o starijoj gospođi, ostala bez teksta.

Pozvala je hitnu pomoć zbog penzije

Ispostavilo se da je starica u veoma dobroj formi, a pozvala je jer je želela da spasioci odu u lokalnu poštu i podignu joj penziju. Prethodno je bila sama u pošti, ali iz nepoznatih razloga nije podigla uplatu.

- Gospođa nas je prevarila - rekao je za „Dziennik Łodzki” Adam Stepka, portparol Pokrajinske medicinske spasilačke stanice u Lođu .

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Hitna pomoć, Ilustracija

 

Starija žena je pogrešila u svojim proračunima. Medicinski tehničari su, umesto da sa škripom guma i upaljenom rotacijom jurnu u poštu, tražili su dolazak policijske patrole. Međutim, ni policajci nisu imali nameru da idu u poštu. Oni su procenili situaciju i pripremili službeni zapisnik o incidentu.

Slučaj će biti okončan na sudu

Kako piše „Dziennik Łodzki”, policija će se sada obratiti sudu da kazni maštovitu staricu. Poljski zakon kaže da za neopravdno pozivanje hitnih službi, preti hapšenje, ograničenje slobode ili novčana kazna do 37.000 dinara, piše Najžena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading