Neviđena policijska BRUTALNOST U HOLANDIJI: Policajac udara ženu u glavu!

Autor:

Svet

08.07.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom hapšenja žena koja je prišla policiji odgurnuta je jako, a potom i potpuno pretučena.

Neviđena policijska BRUTALNOST U HOLANDIJI: Policajac udara ženu u glavu!

Foto: printskrin

Neverovatna policijska brutalnost zabeležena je na ulicama u Holandiji, kada je prolaznicu pretukao pripadnik policije jer se približila prilikom hapšenja.

Na snimku koji je okačen na Tviteru vidi se kako je u toku hapšenje čoveka, nekoliko pripadnika policije stoje oko njega i u jednom momentu prilazi žena, vidno uznemirena.

Tada je odguruju tako jako da ona pada i udara glavom i slučajni prolaznici koji su se tu zatekli prilaze da je podignu.

Žena je potpuno dezorijentisana i besna, prilazi joj policajac i ona ga udara, na šta joj on uzvraća pesnicama u glavu. I nastavlja da je krvnički bije, sve dok ih ne razdvoje građani. Dolaze i drugi pripadnici holandske policije, ali se niko ne uključuje u ovaj sukob, niti ga prekida, tako da policajac koji je inicijalno prišao ženi i pretukao je, sada vadi pendrek i to nastavlja.

Onda se snimak prekida.

Jedan od korisnika Tvitera zapaža, da se sve moglo završiti kada je pala na zemlju da se policajac nije vratio.

- Jeste li primetili kako je prekinuo ono što je radio kada se žena pridigla? Trebalo je tako da ostane. Ali se on vratio po još - navodi se u komentaru na ovaj video.

Holandska policija postala je poznata po prekomernoj upotrebi nasilja, tokom protesta u januaru, koje su organizovali građani buneći se protiv mera zatvaranja usled eskalacije koronavirusa. Tada su puštali pse na ljude koji protestovali.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading