ZGRAŽAVAJUĆE! Evo kako Zapadna demokratija tuče svoje građane (VIDEO)

Autor:

Svet

06.07.2022

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Tviteru isplivali su video snimci uznemiravajućeg sadržaja koji prikazuju pripadnike holadnske policije kako tuku svoje građane bez imalo milosti.

ZGRAŽAVAJUĆE! Evo kako Zapadna demokratija tuče svoje građane (VIDEO)

Foto: Tviter/printscreen

Događaj koji je uzrokovao lavinu negativnih komentara na društvenoj mreži Tviter, pokazuje na koji način jedna Zapadna demokratija - Holandija, poštuje ljudska prava i čuva svoje građane. 

Na video snimku se jasno vidi da pripadnici policije otvoreno vrše nasilje nad građanima, a jedan policajac je iz sve snage šakom udario čoveka koji je pokušavao da snimi incident. Nekoliko puta je krenuo na njega i u jednom trenutku mu je zadao težak udarac u glavu.

Snimak koji je podeljen na Tviteru, ostavio je pratioce ove društvene mreže u neverici, a oni su ostavili pregršt komentara podrške i negodovanja ovog nečovečnog čina. 

- Dobro u ljudima je nestalo - pisalo je u jednom od komentara.

- Moramo da se držimo zajedno, ovo je otišlo predaleko - piše u još jednom od komentara. 

Opis uz priloženi video je pokazao da su svi negativno pogođeni ovim nečovečnim postupkom holandske policije

Holandija postaje diktatura. Premijer Rutte i Kaag poručuju Holanđanima: "Nećete imati ništa i bićete srećni." Rutte i Kaag su članovi #VEF-a. Agenda VEF-a je: globalistički bogati postaju bogatiji. Siromašni ljudi postaju sve siromašniji - navodi se u opisu uz video snimak. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading