BEŽITE, U TOME STE JEDINO DOBRI! Kadirov se obratio Zelenskom, poslao mu BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Svet

06.07.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvernijih saveznika ruskog predsednika Vladimira Putina, uputio je oštru poruku ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom.

BEŽITE, U TOME STE JEDINO DOBRI! Kadirov se obratio Zelenskom, poslao mu BRUTALNU PORUKU!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Volodimir Zelenski i Ramzan Kadirov

Nakon što su Rusi uspeli da osvoje strateški važan grad Lisičansk i time zaokruže ono što Moskva naziva oslobođenjem Luganske oblasti, Zelenski je poručio da će Ukrajina uspeti da povrati kontrolu nad tim gradom.

Reagujući na tu izjavu, Kadirov je na svom Telegram kanalu napisao:

- Zelenski kaže da će zauzeti Lisičansk, a njegov banderizam govori suprotno. Moj savet vam je - bežite! Vi ste dobri u tome - naveo je Kadirov.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, ruski ministar odbrane Sergej Šojgu nedavno je raportirao vrhovnom komadantu Vladimiru Putinu da je Lugansk "oslobođen".

Sa druge strane, Putin je predložio da "svi zaslužni učesnici specijalne operacije u Ukrajini" budu odlikovani.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, nakon borbi u Lisinčasku, ruske trupe došle su na oko 16 kilometara do Slavjansk.

Ovaj grad će verovatno biti sledeće ključno ratno poprište u borbi za Donbas, saopštilo je Ministarstvo odbrane Velike Britanije, prenosi Gardijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading