Rusija pokrenula istragu o ukrajinskom napadu na Belgorod! Kratko neprijatelju poručila: "Ako nastavite, NEĆETE DOBRO PROĆI!"

Autor:

Svet

03.07.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Zaharova kaže da se udari Kijeva na stambena naselja u pograničnom delu vrše kako bi se podstakli uzvratni udari.

Rusija pokrenula istragu o ukrajinskom napadu na Belgorod! Kratko neprijatelju poručila: "Ako nastavite, NEĆETE DOBRO PROĆI!"

Foto: Belgorod 1/east2west news

Rusija je pokrenula istragu o ukrajinskom napadu balističkim raketama na Belgorod, saopštio je Istražni komitet, koji je naveo da se dve osobe, od kojih je jedna dete vode kao nestali.

 

 

Dok većina ruskih funkcionera ćuti o raketnom napadu na Belgorod, jednio se u medijima oglasila portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova koja je rekla da se udari Kijeva na stambena naselja vrše kako bi se podstakli uzvratni udari.

- Razumemo da ove akcije režima u Kijevu nisu samo koordinirane sa zapadnim kustosima, već su najverovatnije podstaknute od njih. Oni koji se ponašaju na ovaj način treba da znaju da ako se provokacije nastave, neće proći dobro - dodala je Zaharova.

Podsećamo, noćas u blizini granice sa Ukrajinom, grad Belgorod je bombardovan.

Guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov je rekao da je najmanje 11 stambenih objekata i oko 40 porodičnih kuća teško oštećeno.

Više o ovom napadu pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading