MISLIO JE DA GA BOLI RUKA OD KORIŠĆENJA MIŠA: Jutjuber (23) preminuo od SARKOMA: Ako ovo gledate, znači da sam mrtav!

Autor:

Svet

02.07.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni dvadesettrogodišnji Jutjuber Technoblade preminuo je od sarkoma.

MISLIO JE DA GA BOLI RUKA OD KORIŠĆENJA MIŠA: Jutjuber (23) preminuo od SARKOMA: Ako ovo gledate, znači da sam mrtav!

Foto: Printscreen/Instagram/sozoo.today

Jutjuber Technoblade

Popularni Jutjuber Technoblade, koji je imao samo 23 godine, preminuo je od sarkoma, raka vezivnog tkiva u telu. Jutjuber čije je pravo ime bilo Aleks se oprostio od pratilaca videom nazvanim "Zbogom, štreberi". U videu je njegov otac pročitao oproštajnu poruku.

- Zdravo svima, ja sam Technoblade. Ako ovo gledate, znači da sam mrtav. Hvala svima što ste me gledali, da imam još sto života, mislim da bih svaki put izabrao isti jer su ovo bile najlepše godine mog života - glasila je poruka.

Njegov otac je dodao da Technoblade, koji je imao 12 miliona pretplatnika na YouTube kanalu i uglavnom je postavljao sadržaj o igrici Minecraft, nije želeo da njegova slava ugrozi porodicu zbog čega je krio svoj pravi identitet.

Smrt mladog Jutjubera, koji je pre godinu dana saznao da boluje od sarkoma, šokirala je njegove pratioce a najavljeno je da će deo prihoda od njegovog kanala i promotivne robe biti donirano američkom Društvu za borbu protiv sarkoma, prenosi Mondo.

OPROŠTAJNA PORUKA JUTJUBERA:

OPROŠTAJNA PORUKA JUTJUBERA:

Koji su simptomi sarkoma?

Mladić se žalio na bol u ruci, ali je mislio da je to posledica gejminga odnosno intenzivnog korišćenja tastature i miša. Ubrzo mu je, međutim, otekla ruka i postavljena mu je dijagnoza raka vezivnog tkiva u terminalnoj fazi.

Simptomi sarkoma su:

  • Oticanje pod kožom
  • Bezbolne izbočine ili "kvrge" koje se ne pomeraju na dodir i postaju sve veće
  • Oticanje u stomaku
  • Bolovi u stomaku
  • Stalan osećaj sitosti
  • Zatvor
  • Kašalj ili kratak dah zbog otoka u blizini pluća

Postoji više od 70 tipova sarkoma, raka koji izaziva tumore u kostima i vezivnom tkivu. Formiraju se u tkivima kao što su mišići, salo, krvni sudovi, nervi, ligamenti ili unutrašnjost zglobova. Lečenje zavisi od tipa sarkoma, zahvaćenih organa i drugih faktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading