(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) STRAVIČNA SCENA: Muškarac proboden rogovima naočigled PORODICE u NACIONALNOM PARKU

Autor:

Svet

30.06.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca je napao bizon pred porodicom, doktori su ga jedva spasili

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) STRAVIČNA SCENA: Muškarac proboden rogovima naočigled PORODICE u NACIONALNOM PARKU

Foto: Printscreen/Youtube/ Inside Edition

Muškarac (34) iz SAD oporavlja se od povreda zadobijenih u američkom Nacionalnom parku Jeloustoun nakon što ga je napao i rogovima probo bizon kad su se on i njegova porodica navodno previše približili životinji.

Incident se dogodio u ponedeljak u blizini velikog gejzira Old Fejtful. Muškarac, čiji je identitet za sada nepoznat, šetao se sa svojom porodicom stazom u parku kada je bizon krenuo da ih napada, piše ABC News.

Članovi porodice nisu napustili to područje, a bizon je nastavio da juriša pa je rogovima probio muškarca koji je zadobio povredu ruke.Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu Istern Ajdaho - saopštio je Nacionalni park Jeloustoun.

Nije za sada poznato je li se porodica previše približila životinji ili ih je bizon napao bez razloga. Zvaničnici Jeloustouna su kazali da istražuju okolnosti incidenta.

Iz parka su upozorili da propisi nalažu da ljudi uvek budu najmanje 23 metra udaljeni od bizona jer se radi o jako nepredvidivim životinjama koje mogu da trče tri puta brže od ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading