OVO NIJE NORMALAN ODNOS! Supruga Volodimira Zelenskog progovorila o braku: Na pauzi smo, dva meseca se uopšte nismo viđali!

Autor:

Svet

30.06.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog govorila je o bračnom životu.

OVO NIJE NORMALAN ODNOS! Supruga Volodimira Zelenskog progovorila o braku: Na pauzi smo, dva meseca se uopšte nismo viđali!

Foto: Instagram/Olena Zelenska

Supruga ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, Olena Zelenska, u novom intervjuu za CNN govorila je o svom privatnom životu, odnosu sa suprugom i kako je rat uticao na njega. Ona je rekla da često ne sme ni da vidi svog muža, a kada ga vidi, to je samo na kratko.

- Ovo nije normalno, nije normalan odnos, kada deca ne mogu da vide oca i moraju da razgovaraju sa njim telefonom... Zato je naša veza trenutno na pauzi, kao i odnosi većine Ukrajinaca - rekla je Zelenska. Iz sigurnosnih razloga, sa suprugom može da se viđa samo povremeno i nakratko, a u prva dva meseca ruske invazije nisu se uopšte viđali.

Foto: Tanjug/AP

Olena Zelenska i Volodimir Zelenski

- Srećom, ta dva meseca, kada uopšte nisam mogla da vidim svog muža, sada su prošlost. Sada mogu da ga viđam ponekad. Ne često i ne dugo, ali ga fizički osećam - rekla je prva dama Ukrajine.

Podsetimo, i Zelenski i njegova supruga odbijaju da napuste Ukrajinu otkako je Rusija počela invaziju na zemlju 24. februara, a u prva dva meseca rata, dok se porodica uopšte nije mogla viđati, Zelenski je živeo u svojoj kancelariji sa svojim osobljem, a Olena i njihovo dvoje dece od 17 i 9 godina držani su na tajnoj lokaciji.

Olena i Volodimir su u braku od 2003. godine. Iako se nije slagala sa kandidaturom svog supruga za predsednika, u poslednje tri godine pokazala se kao rođena za ulogu prve dame. Pohađali su istu školu, ali se tada nisu družili. Oboje su rođeni u gradu Krivi Rogu na jugoistoku Ukrajine. Par se upoznao na koledžu kada su studirali u istom gradu. Olena je odabrala da studira građevinarstvo, a Zelenski pravo. Upoznali su se slučajno, i ubrzo se zaljubili. U vezi su bili osam godina, nakon čega su se venčali, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mila

30.06.2022 13:56

Nije joj žao izginulih ljudi zbog politike njenog klovna

Miodrag

30.06.2022 15:31

Nasla je ona mladjeg klovna za jahanje ne mari ona za ovim cirkuzantom sa parama je otisla u svet