DIRNULI TAMO GDE NISU SMELI! Putinov odgovor na "skidanje" i udarac ISPOD POJASA, bride obrazi na Zapadu!

Autor: Republika

Svet

30.06.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin nedavno je, na samitu lidera G7 u Nemačkoj bio predmet sprdnje, a sada je uzvratio udarac.

DIRNULI TAMO GDE NISU SMELI! Putinov odgovor na "skidanje" i udarac ISPOD POJASA, bride obrazi na Zapadu!

Foto: Tanjug/AP

Lideri G7 sastali su se proteklog vikenda u Šlos Elmau, u Nemačkoj, a tom prilikom su se šalili na račun ruskog predsednika.

Oni su pozirali za fotografisanje, a premijer Velike Britanije Boris Džonson je pitao da li da skinu sakoe i pokažu mišiće, na šta je njegov kanadski kolega Džastin Trudo odgovorio da sačekaju da prođe fotografisanje.

Sve je to propraćenu uz smeh i sprdnju na račun lidera Rusije, a poentirala je Ursula fon der Lajen, koja je istakla da je "jahanje najbolja stvar".

Sve se odnosilo na fotografiju Vladimira Putina iz 2009. godine, kada je nag do pojasa jahao konja, a te fotke su obišle svet.

Sada je stigao odgovor ruskog lidera, koji je u jednoj rečenici uzvratio udarac.

- Ne znam kako su planirali da se skinu, iznad ili ispod struka. Mislim da bi to u svakom slučaju bio odvratan prizor - rekao je Putin novinarima tokom posete Turkmenistanu. 

Putin je lidere G7 savetovao da su potrebne vežbe i manje pića za postizanje sklada između tela i duše, prenela je ruska agencija TASS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
БрацаБрацика

30.06.2022 16:22

А они сви лгбт...