LIDERI G7 SE SPRDALI S PUTINOM! Da li će ih ovo skupo koštati: Ursula spomenula jahanje, Džonson i Trudo hteli da se skinu goli do pojasa!? (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

26.06.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lideri G7 sastali su se u Nemačkoj, gde su doneli odluku o novom udaru na Rusiju, a ovoga puta o zabrani uvoza ruskog zlata. Ono što upada u oči javnosti je podsmevanje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu!

LIDERI G7 SE SPRDALI S PUTINOM!  Da li će ih ovo skupo koštati: Ursula spomenula jahanje, Džonson i Trudo hteli da se skinu goli do pojasa!? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lideri najmoćnijih zemalja sastali su se u Nemačkoj kako bi, između ostalog dogovorili i novi udar na Rusiju. Doneta je odluka da se zabrani uvoz ruskog zlata, ali ono što je izazvalo više pažnje je ponašanje lidera G7. 

Naime, kada su se našli za istim stolom, ujedinili su se u sprdnji na račun predsednika Rusije. 

Prednjačio je britanski premijer Boris Džonson, upitavši da li da skinu sakoe, odnosno da li da se poskidaju. Na to je odgovorio premijer Kanade Džastin Trudo, pokušavši da bude duhovit.

- Hajde da sačekamo prvo da se završi fotografisanje - poručio je Trudo, nakon čega su uz osmeh pozirali lideri Francuske, Nemačke, Kanade, Italije, Japana, Velike Britanije, Amerike i Evropske unije.

Džonson je potom dobacio: "Moramo da pokažemo da smo jači od Rusije", na šta je Trudo uzvratio "Skinućemo se goli do pojasa i jahaćemo konja", aludirajući na fotografiju Vladimira Putina iz 2009. godine, kada je nag do pojasa jahao konja tokom odmora u Sibiru.

"Pokazaćemo i mi naša prsa", poručio je Džonson, a onda se ubacila i predstavnica Evropske komisije Ursula fon der Lajen:

- Jahanje je najbolja stvar - rekla je Fon der Lajen.

 

Komentari (7)

Loading
Bibi

26.06.2022 16:47

Prostakluk glupih pijanih kauboja i klosara ostaje za uvek. Oni se smeju sami sebi.

Marko

26.06.2022 17:31

Šta ćeš, nemoćni ste, a biće vam još gore samo polako

Tomislav

26.06.2022 17:38

Da bi se neko skinuo do pojasa, prvo mora da bude zgodan i da zna bar nešto. Drugo treba da nauče da jašu kao što dotična gospođa zna jer ona se sa konja i ne skida a dotična gospoda moraće sami sebe da jašu jer Putina i Rusiju neće sigurno. A to kerebečenje ima ih skupo koštati.