JEZIVE PRETNJE NA TELEVIZIJI! Poslanik ruske Dume zapretio Britancima: Ukoliko dođe do trećeg svetskog rata, London će biti prvi na udaru!

Autor:

Svet

24.06.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski političar i član Dume Andrej Guruljov izjavio je da će London biti prvi grad koji će biti bombardovan u slučaju novog svetskog rata.

JEZIVE PRETNJE NA TELEVIZIJI! Poslanik ruske Dume zapretio Britancima: Ukoliko dođe do trećeg svetskog rata, London će biti prvi na udaru!

Foto: youtube.com/The Mirror

Govoreći na ruskoj televiziji Kanal jedan, Guruljov je rekao da će glavni grad Velike Britanije biti prvi pogođen ako blokada Kalinjingrada dovede do rata.

- Uništićemo celu grupu neprijateljskih svemirskih satelita tokom prve vaydušne operacije. Nikoga neće biti briga jesu li Amerikanci ili Britanci, sve bismo ih videli kao NATO. Drugo, ublažićemo ceo sistem protivraketne obrane. Treće, sigurno nećemo krenuti od Varšave, Pariza ili Berlina. Prvi na udaru biće London. Kristalno je jasno da pretnja svetu dolazi od Anglosasa - rekao je Guruljov, prenosi Blic.

- Svi izvori energije bili bi uništeni. Voleo bih da vidim šta bi SAD rekle zapadnoj Evropi o nastavku njihove borbe u hladnoći, bez hrane i struje. Pitam se kako bi onda Amerika ostala po strani. Ovo je grubi plan i namerno izostavljam određene momente, jer nisu za priču na televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hadži Dragan Stojanović

03.06.2023 17:34

Gospodine Andrej, učinite to što je pre moguće (ASAP-da bi Britanci razumeli). Još g. Gandi je rekao: "Ako vidite na dnu Okeana da se dve ribe svađaju u blizini su Britanci". Taj genocidan narod ne voli ili bolje reći mrzi najmanje 70% čovečanstva. Ljudima među njima, ako ih ima, svaka čast ali vladu treba ubništiti. To je najveće zlo na planati.