PRVA ODŠTETA zbog smrti IZAZVANE VAKCINACIJOM!

Autor: Republika

Svet

22.06.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stotina hiljada evra za ženu čiji je partner preminuo nakon dobijanja vakcine "Astra Zeneka" u Velikoj Britaniji.

PRVA ODŠTETA zbog smrti IZAZVANE VAKCINACIJOM!

Foto: YouTube/Printscreen

Viki Spit prva je osoba u svetu koja je dobila odštetu zbog smrti koju je izazvala vakcinacija "Astra Zenekom".

Naime, njen suprug, rok pevač Zajon (48) iz Alstona u Kambriji, u Engleskoj, razboleo se osam dana nakon što je primio injekciju i preminuo u maju 2021. godine.

Zbog toga je Viki dobila odštetu u iznosu od 140.000 evra, a ovu nadoknadu nazvala je nedovoljnom i neadekvatnom, ističući da je trebalo da dobije oko 180.000 funti, budući da se zadužila nakon što je izgubila suprugovu zaradu.

Zajonova supruga je 13. maja protekle godine pozvala hitnu pomoć kada je videla da mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, jer je imao nezamislive glavobolje, a preminuo je šest dana kasnije u Kraljevskoj bolnici Viktorija.

Foto: YouTube/Printscreen

Viki spit i njen suprug Zajon

U njegovoj smrtovnici je navedeno da je preminuo usled komplikacija uzrokovanim vakcinacijom, navodi BBC.

Viki je navela da je njen suprug bio dobrog zdravlja sve do ovog momenta i da su njegovi donirani organi spasili život tri osobe.

Vikina izjava za GBNews izazvala je veliku buru u javnosti. Snimak njenog pojavljivanja na ovom informativnom kanalu Velike Britanije imao je dosta komentara na Tviteru, gde su joj uglavnom ljudi pružali podršku, potvrđujući da ovo nije dovoljno visoka nadokanda za njen gubitak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading