DŽO BAJDEN SE SLOMIO S BICIKLE! Novi neviđeni peh američkog predsednika, podizalo ga 10 ljudi, nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

18.06.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik je doživeo nezgodu tokom vikenda u svom rodnom Delaveru i to baš kada je sa suprugom obeležavao 45. godišnjicu braka.

DŽO BAJDEN SE SLOMIO S BICIKLE! Novi neviđeni peh američkog predsednika, podizalo ga 10 ljudi, nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden pao s bicikle

Američki predsednik Džo Bajden (79) pao je s bicikle tokom vožnje u blizini svoje kuće u Rehobot Biču u Delaveru i to baš u vreme kada su on i njegova supruga proslavljali 45. godišnjicu braka.

Šef SAD se u subotu ujutro provozao sa prvom damom Džil Bajden okružen agentima, a samo nekoliko trenutaka pre pada je pozdravio novinare mahanjem i povikom "Dobro jutro". Ubrzo je izgubio ravnotežu i pao, što je ispraćeno uzvicima iznenađenja i zaprepašćenja okupljenih građana. 

Potpuno prirodno, na desetine njih odmah je pohitalo da mu nekako pomognu i vide da li se predsednik ozbiljnije povredio. 

Ubrzo su se svi uverili da je šef Bele kuće dobro i on je, pridigavši se na noge, mahnuo okupljenima i zahvalio im se na ukazanoj pomoći. 

Podsetimo, u petak je, pred sam let u Delaver, prva dama odvukla svog muža dok je stao da razgovara sa novinarima pre nego što su napustili okruženje Bele kuće.

- Moramo da idemo - rekla je ona predsedniku i uhvatila ga za ruku.

Mediji su preneli da je razlog za to činjenica da je predsednik SAD pod ogromnim pritiskom javnosti zbog svog putovanja u Saudijsku Arabiju, ali i zbog vesti da su dvojica bivših američkih pripadnika vojske zarobljeni na ukrajinskom tlu budući da su tamo ratovali protiv Ruske Federacije.  

Što se tiče pada s bicikle, medijima širom sveta nije bilo potrebno mnogo da njegov najnoviji peh pripišu mnogobrojnim spekulacijama da je on u stvari u veoma lošem psihofizičkom stanju stanju, pre svega zbog njegovih godina, i da nije slučajno da se ranijih meseci više puta spoticao na stepenicima njegovog aviona i izgledao izgubljenog tokom javnih nastupa.     

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Aleksandar

18.06.2022 15:03

On se i ne seca da je vozio bicikl.

Odgovori 27 1
Brmbrm

18.06.2022 15:25

Pa on jedva hoda, a o vožnji bicikla da ne pričamo. Kad je Putin u pitanju, novinari nalaze 1000 mana, te igra mu noga, te igra mu ruka, te namiguje... Putin je za ovog metuzalema - mladić.

Odgovori 43 4
Dusan

18.06.2022 15:27

U kojoj skoli si ti ucio? Kaze se bicikl...

Odgovori 16 7
Бицикл Би цикл двоточкаш

18.06.2022 19:21

@Dusan - Ма да ли је ишао у одговарајућу школу? Све више долази до изражаја неписменост новинара, нових генерација које су се школовале преко Задруге.