Šta se dešava sa VLADIMIROM PUTINOM!? Jedva održava ravnotežu, grči se...! Novi snimak ponovo pokrenuo pitanje zdravlja ruskog predsednika! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.06.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje zdravlja ruskog predsednika je pod fokusom otkako je počeo da se pojavljuje na javnim događajima dok je u toku invazija na Ukrajinu.

Šta se dešava sa VLADIMIROM PUTINOM!? Jedva održava ravnotežu, grči se...! Novi snimak ponovo pokrenuo pitanje zdravlja ruskog predsednika! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Pojava ruskog predsednika Vladimira Putina na nedavnom ekonomskom forumu u Sankt Petersburgu podigla je prašinu i iznova pokrenula pitanja o njegovom zdravlju.

 

 

Naime, svi su primetili da Putin jedva održava ravnotežu dok stoji za govornicom. Činilo se da pati od nekontrolisanih grčeva dok je držao jednosatni govor svojim partnerima. Pitanje zdravlja ruskog predsednika je pod fokusom otkako je počeo da se pojavljuje na javnim događajima dok je u toku invazija na Ukrajinu.

Za vreme pandemije Putin se retko pojavljivao u javnosti, a njegov dramatičan povratak na globalnu scenu bio je praćen mnogim spekulacijama.

Na forumu u Sankt Petersburgu delovalo je da ima grčeve, jer se skriven iza pulta držao za govornicu dok je u toku govora pokušavao da se drži uspravno. U roku od nekoliko sekundi od početka snimka, izgledalo je da se zaljuljao dok je govorio, pre nego što se pribrao. Ali, moglo se videti da se muči da ponovo stoji mirno, a nakon toga mu se telo ponovo zaljuljalo a levo rame zgrčilo.

Zapadni obaveštajci sumnjaju da Putin ima Parkinsonovu bolest i rak.

Parkinsonova bolest je posebno povezana sa nekontrolisanim grčevima. Izveštaji o Putinovom zdravlju do sada su bili nepotvrđeni, ali ponovljeni snimci ruskog predsednika kako se trese i trzaju u rukama i nogama izazvali su diskusiju o potencijalnoj dijagnozi.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan lala

18.06.2022 15:21

Ceo govor sam pratio preko video linka nista od tvrdnji nisam video ni primetio. Laz i jeftina propaganda engleza . Neka prate bolesti Bajdena bice verodostojnije . Kad u moru vidite dve ribice da se svadju englez je u blizini.