Zelenski se obratio na konferenciji u obliku HOLOGRAMA! To nije jedini aspekt Ratova zvezda koje primenjujemo, pobedićemo i imperiju! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.06.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski obratio se velikim tehnološkim kompanijama na konferenciji u Parizu i pojavio se pred publikom u obliku holograma. Pozivajući se na Ratove zvezda pokušao je da obezbedi pomoć u borbi svoje zemlje protiv Rusije.

Zelenski se obratio na konferenciji u obliku HOLOGRAMA! To nije jedini aspekt Ratova zvezda koje primenjujemo, pobedićemo i imperiju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/KyivIndependent

Zelenski je stotinama ljudi okupljenih u VivaTech-u rekao da Ukrajina nudi tehnološkim kompanijama jedinstvenu priliku da obnove zemlju u obliku potpune digitalne demokratije. Tražio je pomoć oko uslova zakupa zemljišta, aranžmana u kome se pomoć nudi besplatno, ali pod uslovom da se hardver vrati.

- Neuobičajeno je da predsednici ili šefovi vlada koriste hologram za obraćanje ljudima, ali to nije jedini aspekt Ratova zvezda koji primenjujemo u praksi. Pobedićemo i imperiju - rekao je on, upoređujući ruske snage sa zlikovcima u franšizi "Ratovi zvezda".

 

 

Zelenski je dodao da će njegova vlada predstaviti konkretan plan za uspostavljanje digitalne vlade na kasnijoj konferenciji u Švajcarskoj u narednim nedeljama.

- Nijedna druga država na svetu vam neće ponuditi takvu mogućnost da koristite najnaprednije tehnologije na državnom nivou - rekao je on i dodao: "To je istovremeno i eksperiment i digitalna revolucija i modernizacija postojećeg sistema".

Ukrajina je dobila pohvale za korišćenje tehnologije tokom rata sa Rusijom, korišćenje kripto zajednica za prikupljanje sredstava, pa čak i uspešno pozivanje Ilona Maska da obezbedi infrastrukturu za satelitske internet usluge, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran Bojanović

17.06.2022 10:19

Ukrajina će verovatno postojati samo kao hologram.