PINK PANTERI OPET HARAJU EVROPOM? Opljačkana prodavnica satova u Dizeldorfu, krađa liči na prethodnu koju su počinili Srbi! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.06.2022

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nemačkom gradu Dizeldorfu opljačkana je poznata prodavnica satova, gotovo na isti način na koji su to pre dve godine učinili, kako se sumnja članovi poznate grupe pljačkaša "Pink Panteri",

PINK PANTERI OPET HARAJU EVROPOM? Opljačkana prodavnica satova u Dizeldorfu, krađa liči na prethodnu koju su počinili Srbi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Naime, kako navode nemački mediji pljačka se dogodila, u utorak kada su zasad nepoznate osobe ukrale nekoliko luksuznih satova iz radnje na Kenigsale u Dizteldorfu.

- Nepoznate osobe u utorak uveče u u Kenigsale automobilom marke "audi" uleteli kroz izlog lokala iz vitrine ukrali više markiranih satova. Vrednost ukradene robe se procenjuje na preko 100.000 evra - navode lokalni mediji. 

Kako objašnjavaju do sada se zna da je reč o nepoznatim maskiranim osobama koje su za pljačku koristile automobil marke "audi ".

- Reč je o ukradenom automobilu marke "audi 100" sive boje koje je nađeno nakon pljačke u centru grada. Sumnja se da su lopovi njapre uklonili stub kako bi mogli da priđu izlogu koji je sa sporedne strane, a potom nekolilo puta unazad išli vozilomi udarali u izlog. Kada su razbili staklo ušli su u lokal i iz vitrine odneli skupocene satove - objasnio je izvor za lokalne medije. 

Prema njihovim pisanjima sumnja se da su najmanje dve osobe učestvovale u pljački. 

- Policija je tražila pomoć od građana, kako bi pomogli u otkrivanju pljačkaša. Prema dosadašnjim informacijama sumnja se da je jedan od pljačkaša visok oko 1,80 do 1,90 metara, normalne građe, plave kose do ramena. Imao je crnu garderobu i skijašku masku preko lica - objasnio je izvor tamošnjih medija i dodao da je policija usredsređena na istragu ali i na pronalaženje pljačkaša. Tokom potrage angažovani su bili i helikopteri.

Zanimljivo je da je gotovo na identičan način pre dve godine opljačkan isti lokal. Nekoliko dana kasnije u Srbiji su uhapešna četvorica muškaraca, navodno pripadnika grupe "Pink Panter"

Foto: Printscreen

Pljačka Pink Pantera

Podsetimo, osumnjičeni za pljačku koja se dogodila 14. decembra 2020. godine u tržnom centru Kenigsale u Dizeldorfu, nekoliko dana kasnije u Srbiji su uhapšeni N. S. 49) i N.B. (54), kao i A. J. (51),i S. Š. (51) iz Valjeva. 

Njima su lisice na ruke stavljene zbog sumnje da su u Nemačkoj opljačkali luksuznu prodavnicu satova "Brege" i iz nje odneli robu vrednu tri miliona evra.

- Kod njih su nađeni 41 sat i zlatna narukvica luksuznog švajcarskog brenda, čije je jedno od zaštitnih lica i fudbaler Kristijano Ronaldo - rekao je tada izvor "novosti".

Pljačka je izvedena gotovo na identičan način, samo što je tada korišćeno vozilo  "opel vektra", piše borkenerzeitung.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading