RUSI NAPALI DVE FABRIKE! Eksplozija u blizini Avdijevke: Granatirana tri naselja u DNR, pojavila se velika PEČURKA na nebu!

Autor:

Svet

12.06.2022

05:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 109. dan.

RUSI NAPALI DVE FABRIKE! Eksplozija u blizini Avdijevke: Granatirana tri naselja u DNR, pojavila se velika PEČURKA na nebu!

Foto: Printscreen/Twitter/nexta_tv

Snažna eksplozija dogodila se u oblasti grada Avdijevka Donjeckoj oblasti, u kojem se nalazi hemijska fabrika Koksohim, a pečurka od eksplozije vidljiva je iz Donjecka, javila je sinoć RIA Novosti.

Avdijevku kontrolišu ukrajinske trupe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rat u Ukrajini

Pečurka je počela da se pojavljuje na nebu odmah nakon serije napada i požara.


Prema saopštenju Zajedničkog centra za kontrolu i koordinaciju prekida vatre (ZČC), ukrajinski vojnici iz Avdijevke su ispalili pet granata kalibra 122 milimetara na Verhnjetorecki i pucali iz Gradova na naselje Mineralnoje u DNR.

Ukrajinske trupe granatirale su tri naselja u DNR za manje od pola sata, ispalivši ukupno 25 mina i 16 granata, saopštilo je republičko predstavništvo u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre na svom Telegram kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading