Opet haos u Americi! Policajac ubio dete koje je vozilo ukradeni automobil!

Autor:

Svet

03.06.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio ukradeni automobil ubio je policajac posle potere.

Opet haos u Americi! Policajac ubio dete koje je vozilo ukradeni automobil!

Foto: Tanjug/AP

Policija San Antonija saopštila je da su policajci otišli da provere izveštaje o pucnjavi u jednom bloku grada, kada su primetili crveni automobil sa tri tinejdžera unutra.

Kada je 13-godišnji vozač vozila, za koje je policija rekla da je prijavljeno da je ukradeno, ugledao policiju, krenuo je u rikverc i udario u policijsko vozilo, prenosi lokalna stanica KSAT.

Kako navodi Njujork post, jedan od policajaca je ispalio jedan hitac u ukradeni automobil, pogodivši 13-godišnjeg vozača u stomak.

Dečaku je prva pomoć ukazana na licu mesta pre nego što je prebačen u Univerzitetsku bolnicu, gde je kasnije preminuo od zadobijenih povreda. On tek treba da bude identifikovan.

Druga dva putnika u ukradenom vozilu su nepovređena. Za sada nije jasno da li će protiv njih biti podignute bilo kakve krivične prijave.

Policija nije imenovala policajca koji je ispalio smrtonosni hitac. On će biti stavljen na administrativno odsustvo do ishoda istrage o pucnjavi.

Napomiljemo da je amrička policija pre nekoliko dana uhapsila dečaka (10), učenika petog razreda osnovne škole, zbog lažne pretnje pucnjavom u školi na Floridi. Snimak tog hapšenja obišao je ceo civilizovani svet.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading