Najbogatiji čovek na planeti zapretio šefovima u firmi: Vratite se u kancelariju ili OTKAZ!

Autor:

Svet

01.06.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija kovid-19 dovela je do situacije u kojoj su radnici brojnih kompanija započeli rad od kuće kako bi izbegli infekciju koronavirusom.

Najbogatiji čovek na planeti zapretio šefovima u firmi: Vratite se u kancelariju ili OTKAZ!

Foto: www.profimedia.rs

Ilon Mask

Direktor "Tesle" Ilon Mask navodno je zapretio da će otpustiti rukovodioce u kompaniji ukoliko ne nastave da rade iz kancelarija barem 40 časova nedeljno, prenosi američka agencija "Blumberg".

U tekstu "Blumberga" navodi se da je Mask rukovodiocima poslao elektronsku poruku pod naslovom "Rad na daljinu više nije prihvatljiv", u kojoj je jasno stavio do znanja da će otpustiti one koji nastave sa rutinom rada od kuće.

- Svako ko želi da radi na daljinu mora da bude u kancelariji barem 40 časova nedeljno ili da napusti "Teslu". To je manje od onoga što tražimo od radnika u fabrici - istaknuto je u Maskovoj poruci.

On je, u isto vreme, precizirao da se rukovodioci "Tesle" moraju vratiti u glavnu kancelariju kompanije, a ne u udaljenu filijalu koja nema veze sa njihovim poslovnim dužnostima, prenela je agencija RIA "Novosti".

Pandemija kovid-19 dovela je do situacije u kojoj su radnici brojnih kompanija započeli rad od kuće kako bi izbegli infekciju koronavirusom. Nakon što su ukinuta ograničenja uvedena zbog epidemije, postalo je jasno da mnogi radnici ne žele da se vrate u svoje kancelarije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading