OPROSTITE MU, IMAO JE SVOJE RAZLOGE! Oglasila je majka tinejdžera koji je počinio masakr u školi Rob i poslala jezivu poruku! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.05.2022

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Molim vas, ne osuđujte ga. zavapila je majka Salvadora Ramosa koji je počinio masakr u školi Rob.

OPROSTITE MU, IMAO JE SVOJE RAZLOGE! Oglasila je majka tinejdžera koji je počinio masakr u školi Rob i poslala jezivu poruku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Majka Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je u Osnovnoj školi Rob u Teksasu ubio 19 učenika i dve učiteljice, zamolila je javnost da oprosti njenom sinu.

Adriana Martinez Rejes, čiji je sin u vremenskom periodu od nekoliko dana kupio dve puške i ogromnu količine municije i ubio 21 osobu, dala je izjavu za medije.

- Nemam reči. Ne znam šta je mislio. Imao je svoje razloge zašto je učinio to što je učinio. Molim vas, ne osuđujte ga. Ja samo molim da mi oproste nedužna deca koja su stradala - rekla je njegova majka.

Rejes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o razlozima koji stoje iza odluke njenog sina da upuca svoju baku i nakon toga počini masakr u obližnjoj osnovnoj školi.

Podsetimo, senator iz Teksasa Toni Gonzales izjavio je danas da je masovni ubica Salvador Ramos uhapšen pre četiri godine nakon što je "rekao ljudima da planira da zapuca u školi kada napuni 18 godina".

- Ubica je uhapšen pre nekoliko godina, pre četiri godine, jer je imao ovaj plan i rekao - "kad budem apsolvent 2022. godine, pucaću u školu - rekao je Gonzales za Foks njuz.

Važno je istaknuti da su vlasti ranije rekle da Ramos nije imao kriminalnu prošlost.

A kakav skandalozan propust je napravila policija koja 40 minuta nije ušla u školu jer nije mogla da nađe ključ pročitajte ovde.

Bonus video:

Komentari (1)

Loading