"PRIJATELJI..."! Oglasio se skandalizovani VITALIJ KLIČKO posle još skandaloznije izjave o SRBIMA KAO OKUPATORIMA! Evo i šta je rekao!

Autor:

Svet

27.05.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vitalij Kličko je napisao da je citat koji je proalbanski medij u Švajcarskoj "Le canton 27" objavio - lažan.

"PRIJATELJI..."! Oglasio se skandalizovani VITALIJ KLIČKO posle još skandaloznije izjave o SRBIMA KAO OKUPATORIMA! Evo i šta je rekao!

Foto: Tanjug/AP

Vitalij Kličko

Posle neviđenog skandala, kada je švajcarski proalbanski portal "Le canton 27" objavio na svom mediju izjavu gde gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko Srbe naziva agresorima, osvanula je Instagram objava na Kličkovom zvaničnom Instagram nalogu, u kojoj sve negira.

Gradonačelnik Kijeva i nekadašnji šampion sveta u boksu Vitalij Kličko oglasio se na svom zvaničnom Instagram nalogu posle vesti o "srpskim okupatorima" koja je potresla javnost.

Vitalij Kličko je napisao da je citat koji je proalbanski medij u Švajcarskoj "Le canton 27" objavio - lažan, prenosi Kurir.

 

 

- Prijatelji! Neki strani onlajn mediji, uključujući i ruske, dalje su širili moj navodni "citat" o Srbiji i Albaniji. Nisam komentarisao. I pre nego što preštampaju ovu navodnu informaciju i nešto citiraju, novinari bi trebalo da zatraže audio ili video potvrdu takve ekskluzive - stoji u opisu najnovije Kličkove objave.

Podsetimo, Kličkova izjava izazvala je veliku reakciju u Srbiji, ali i na celom Balkanu.

- Veoma mi je drago što sam prvi put sreo jednog albanskog novinara, što je dobra prilika da prenesem poruku vama, albanskom narodu na Balkanu. Čuli smo i čitali da ste i vi Albanci, kao i mi Ukrajinci, ljudi mira, slobodoljubivi, ali i borci koji vole potrebu, koju nam neko nameće. Danas se borimo protiv ruskog režima koji pokušava da okupira Ukrajinu, kao vi koji ste nekada bili okupirani od Srbije… - navodno je rekao Kličko za švajcarski list, a koji su preneli svi mediji na Balkanu i većem delu Evrope.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sinisa

27.05.2022 18:36

Verujem da nije poredio Srbe i Siptare sa ratom u Ukraini…s obzirom da su Siptari u Svajcarskoj velika banda uz novac sve dobiju…prosudite samo

Odgovori 10 1
Balkan

27.05.2022 19:13

g. Klicno mi kazemo zakasnili ste to sto ste rekli rekli ste ne treba da gutate to vi dobro znate sta ste rekli ali ja vam ne zameram mnogo je udaraca u bokserskoj karijeri bilo pa se malo pomesaju vijuge, desava se, lepo je korigovati se ali ce vam i Albanci sada zameriti. Ziveli

qyu

27.05.2022 19:15

Jel rekao ili nije ?