MASAKR U TEKSASU, REKONSTRUKCIJA ZLOČINA: Pucao je i ubijao! Strašno, neshvatljivo! SVI DETALJI RAMOSOVOG KRVAVOG PIRA (VIDEO)

Autor:

Svet

25.05.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masakr u Teksasu u kojem je ubijeno 19 ljudi zgrozio je planetu, a nove informacije o ovom stravičnom zločinu pojavljuju se iz minuta u minut.

MASAKR U TEKSASU, REKONSTRUKCIJA ZLOČINA: Pucao je i ubijao! Strašno, neshvatljivo! SVI DETALJI RAMOSOVOG KRVAVOG PIRA (VIDEO)

Foto: printscreen

Kako navode američki mediji koji o ovom zločinu izveštavaju praktično u realnom vremenu, ubica je likvidiran nakon što je počinio krvavi pir, a nakon toga otkriven je i njegov identitet.

Reč je o Salvadoru Ramosu, koji je i sam bio učenik škole u kojoj je počinio masakr.

Kako je obelodanio Greb Abot, guverner Teksasa, napadač je imao pištolj i, "verovatno pušku".

- Pucao je i ubijao. Strašno, neshvatljivo - rekao je guverner Abot.

Aboj je precizirao da je Ramos živeo u Uvaldeu u Teksasu.

- Ubili su ga policajci koji su došli na mesto događaja - objavio je guverner i dodao da država Teksas tuguje sa porodicama nastradalih.

- Kada roditelji odbace svoju decu u školu, imaju sva očekivanja da znaju da će moći pokupiti svoje dete kada završi taj školski dan, a postoje porodice koje su trenutno u žalosti. Država Teksas tuguje s njima - rekao je.

Kako piše "Wall Street Journal“, razlozi Ramosovog postupka ostaju nepoznati.

- U drugom, trećem i četvrtom razredu škole ukupno je 574 učenika, 90% njih su Hispanoamerikanci, većina se smatra ekonomski ugroženim. Ramos je, pre nego što je krenuo u školu, pucao u svoju baku. Razlozi mladićevog postupka ostaju nepoznati - navodi taj list.

„Washington Post“ ističe da se ponašanje u poslednje vreme pogoršalo.

- U srednjoj školi su ga maltretirali, ponekad se i svađao. Jednom kada se Ramos sastao sa prijateljem, imao je rane na licu: Isekao se nožem „iz zabave“. Zatim je počeo da gađa jajima automobile, pa je počeo da puca na prolaznike iz vazdušnog pištolja, a fotografije oružja koje bi želeo da ima objavljivao je na društvenim mrežama - navodi se u izveštaju.

Bajden: Dosta mi je svega

Predsednik SAD Džozef Bajden obratio se naciji iz Bele kuće, nakon masakra u školi u Teksasu u kojem je, prema poslednjim informacijama, u utorak uveče ubijeno 19 đaka i dvoje odraslih, zapitavši kada će Amerika stati na put “lobiju za oružje”.

- Nadao sam se da, kao predsednik, neću morati ovako da se obraćam. Masovna pucnjava u osnovnoj školi u mestu Juvalde je još jedan masakr u SAD. Prelepa, nevina deca, iz drugog, trećeg, četvrtog razreda. A tek koliko je dece prisustvovalo kako im prijatelji umiru, kao da su na ratištu, pobogu - kazao je Bajden.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading