Sama je kriva! UKRAJINSKA IZBEGLICA, koja je za 10 dana RASTURILA BRAK ženi koja je primila u kuću, osula "drvlje i kamenje" po njoj!

Autor:

Svet

23.05.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasturanje braka ženi koja je primila u kuću, ukrajinska izbeglica Sofija Karkadim (22) nazvala "sra***"!'

Sama je kriva! UKRAJINSKA IZBEGLICA, koja je za 10 dana RASTURILA BRAK ženi koja je primila u kuću, osula "drvlje i kamenje" po njoj!

Foto: Printskrin

Naime, Sofija Karkadim (22) pobegla je iz Lavova, a Toni Garnet (29), supruga Lorna (28) i njihovo dvoje dece, djevojčice stare tri i šest godina, primili su je u svoj dom u Bradfordu početkom maja.

Ali Garnet se ubrzo zaljubio u svoju novu gošću i nakon deset dana ostavio je svoju ženu, preselivši se s Ukrajinkom u dom svojih roditelja.

Kazao je kako želi s njom provesti ostatak života, a Sofija insistira da nije kriva za raspad braka.

- Nikad mi to nije palo na pamet. Svidela mi se porodica. Provela sam puno vremena s Lornom i pokušala sam joj pomoći. Ali bila je dvolična. Njene stalne sumnje, napetost, to je samo zbližilo mene i Tonija. Ona je stvorila ovu situaciju tako što je neprestano tvrdila da se nešto događa, a nije. Dakle, za ovo je ona kriva.

Ostavljena Lorna podelila je svoj bes nakon što je pustila Ukrajinku u svoj dom i kazala kako joj je srce slomljeno.

Govoreći za britanski The Sun, rekla je kako veruje da je Ukrajinka "od početka bacila oko na Tonija, odlučila da ga želi i uzela ga".

- Nije je briga što je sve razorila. Sve što sam dosad znala okrenulo se naglavačke u roku od dve nedelje. Odlučila sam da je ispravna stvar da nekome dam krov nad glavom i pomognem u očajnoj situaciji i evo kako mi se odužila.

Toni je pak kazao da je Sofija bila prva koja mu se javila na Facebook stranici na kojoj je ponudio smeštaj za izbeglice u okviru Vladinog plana.

Karkadim, inače menadžerka u IT kompaniji, doletela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Garnet je ispričao da su on i njegova gošća brzo uspostavili vezu te da se svidela i njegovim devojčicama, dok se Lorni, s kojom je zajedno 10 godina, nije dopala.

S obzirom na to da Garnet zna Slovački, s Ukrajinkom se mogao lako sporazumeti jer su jezici srodni, no njegova supruga nije razumela o čemu bi razgovarali.

- Brilijantno smo se slagali, ali u to vreme ništa više od toga - iako vidim zašto je Lorna počela osećati ljubomoru i ljutiti se na nju - priznao je Garnet.

Kako su dani prolazili, Sofija je krenula s Garnetom u teretanu te su se i fizički zbližili.

- Kod kuće sam shvatio da pronalazimo razloge da dodirujemo jedno drugo, flertovali smo, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi - rekao je.

- Kako se par sve više zbližavao, njegova supruga je postala 'vrlo ljubomorna'. Atmosfera je postajala jako loša i Sofija mi je rekla da ne zna može li nastaviti da živi s nama pod ovim okolnostima - dodao je.

Republika

Foto: Printskrin

Toni i Lorna Garnet

 

Stvari su došle do vrhunca kada se Sofija rasplakala nakon eksplozivne svađe s Lornom nakon čega je rekla da više ne može živeti sa njom u kući.

Garnetu je, kaže, tada nešto 'škljocnulo' te je rekao svojoj supruzi: "Ako ona ide, idem i ja".

Spakovali su kofere i preselili se kod njegovih roditelja, iako kažu da su u potrazi za novim domom.

Nakon što se njihova 10-godišnja veza završila u roku od samo 10 dana, Tony kaže da se osjeća loše i da Lorna nije kriva.

- Žao mi je zbog onoga što Lorna prolazi, to nije bila njena greška. Nikad to nismo nameravali učiniti, nije bilo planirano i nismo hteli nikoga povrediti - zaključio je zaljubljeni Garnet.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading