DA LI SE MILOVANOVIĆ DROGIRA? Austrijanci udarili na hrvatskog predsednika - UDARNO PITANJE: DA LI JE PRI ZDRAVOJ PAMETI?!

Autor:

Svet

19.05.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski časopis Der Standard objavio je tekst o hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću, za koga tvrde da je sada na Zapadu poznat kao "Putinov čovek". Njegove izjave postale su toliko nejasne i šokantne da se narod pita da li se on drogira.

DA LI SE MILOVANOVIĆ DROGIRA? Austrijanci udarili na hrvatskog predsednika - UDARNO PITANJE: DA LI JE PRI ZDRAVOJ PAMETI?!

Foto: youtube.com/printscreen

Zoran Milanović Vladimir Putin

Austrijski levo-liberalni časopis Der Standard objavio je veliku analizu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića o njegovoj nameri da pokuša da blokira ulazak Finske i Švedske u NATO.

- Milanović je poznat po svom antiamerikanizmu, prokremljovskom stavu i brutalnoj politici mešanja u susednu Bosnu - navodi bečki list.

- Predsednik Hrvatske Zoran Milanović često daje zagonetne izjave. Nešto tutnji od njega. Tako da može da računa da će biti saslušan. On je majstor za ekonomiju pažnje i dobro raspoloženje u stanovništvu. Deluje kao udžbenik o populizmu - piše Der Standard.

Foto: Tanjug/HINA/ EDVARD SUSAK

Zoran Milanović

Austrijski list otvoreno piše da su „Milanovićevi politički predlozi u poslednje vreme postali toliko radikalni da neki Hrvati već pretpostavljaju da im se predsednik drogira“, prenosi Kurir. 

- Milanović je nedavno sugerisao da Hrvatska treba da blokira ulazak Švedske i Finske u NATO dok se, prema njegovim idejama, ne promeni izborni zakon u BiH, zemlji za koju hrvatski predsednik nije odgovoran. Hrvatski premijer Andrej Plenković odlučio je da ne da sarađuje sa šefom države „Ali ne samo razumni Plenković, mnogi građani ove male srednjoevropske zemlje se sada pitaju da li je njihov predsednik još pri zdravoj pameti - piše Der Standard.

Putinov čovek u Hrvatskoj

Der Standard takođe navodi da "Milanović kaže da je socijaldemokrata, ali da se to sadržajno ne može primetiti" i ističe da ga "neki sada zovu Putinovim čovekom u Hrvatskoj".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Podsećaju da je Milanović napao "nedoslednost i opasno ponašanje američke vlade" i opisao Ukrajinu kao jednu od "najkorumpiranijih država" iz koje treba povući sve hrvatske trupe. U Rusiji je postao zvezda, ističe austrijski list.

Nanosi štetu BiH

- On je u stilu kolonijalnog vladara predložio da zajedno sa predsednicima Srbije i Turske odlučuje o sudbini Bosanaca. Milanovićev odnos prema Bosni i Hercegovini otkriva da on etnički razmišlja, odnosno da sebe ne vidi kao predstavnika građana. već etnički Hrvati da predstavljaju Hrvate u susednoj državi, iako nisu manjina u BiH, već državotvorni narod - piše austrijski list.

Foto: pixabay.com

BiH zastava

- Milanović aktivno podriva suverenitet Bosne i Hercegovine i jasno sledi stare podele i ratne ciljeve iz 1990-ih - zaključuje se.

Veliki poljubac hejterima

Podsećaju da je Milanović relativizovao genocid u Srebrenici i povezao se sa separatističkim liderom bosanskih Srba Miloradom Dodikom, kojeg je Milanović opisao kao "našeg partnera 'uprkos Dodikovim stalnim pokušajima da sruši BiH".

- Nisam vulgaran. Bezobrazan sam, ali samo kada sam isprovociran - odgovorio je Milanović o svom verbalnom zlostavljanju. 

Nedavno je na društvenim mrežama poslao "veliki poljubac svim hejterima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading