UŽAS! Dečak (12) oduzeo sebi život dve godine posle SAMOUBISTVA MAJKE! Nije mogao da je preboli!

Autor:

Svet

17.05.2022

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan otac je emotivno odao počast svom 12-godišnjem sinu koji je sebi oduzeo život dve godine nakon samoubistva njegove majke.

UŽAS! Dečak (12) oduzeo sebi život dve godine posle SAMOUBISTVA MAJKE! Nije mogao da je preboli!

Foto: Prinskrin

Za mladog Lejta Mumonijata, učenika srednje škole u Alertonu, rečeno je da je bio "emotivan i očajan" pre nego što ga je starija sestra pronašla mrtvog.

Ožalošćeni tata Ali Mumonijat je rekao da se "osećaju prazni".

- Bio je najsmešniji momak i ličnost u našem domaćinstvu. Bio je tako emotivan i sat kasnije njegova sestra je dotrčala i vrištala i pronađen je mrtav. Alah mi je dao mog prelepog dečaka Lejta pre 12 godina, ali nažalost danas moram da ga vratim njegovom Gospodu gde će biti sa ostalim anđelima i ponovo se ujediniti sa svojom mamom - rekao je.

Pre dve godine, sa samo 10 godina, Lejt je izgubio mamu zbog samoubistva i često je patio nakon smrti majke.

- Ne mogu da zamislim šta mu je u tom trenutku prolazilo kroz glavu. Mislim da je mislio samo da će se videti sa mamom. Neka te anđeli podignu u svoja krila i odvedu te u najviši raj moj lepi mali lave - rekao je on.

Dana 30. aprila, nekoliko dana nakon smrti učenika, puštanje balona, koje su organizovali njegovi drugovi iz škole, dogodilo se u Alvudliju u Lidsu.

Porodica je održala sahranu za Lejta u sredu 4. maja u Velikoj džamiji u Lidsu u Vudsli Roudu.

- Bio je divan odziv. Svi su bili tamo, od dece do roditelja i nemuslimanskih i muslimanskih porodica. U Velikoj džamiji, gde su se molili Lejtu, svi su imali veliko poštovanje - kazao je.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading