DALA 330 EVRA DA SE NAGRDI: Žena htela da uradi korekciju obrva ni sanjala nije da će izgledati kao iz HOROR filmova

Autor: Republika

Svet

16.05.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene devojčica bi se uplašila kada bi joj se približila.

DALA 330 EVRA DA SE NAGRDI: Žena htela da uradi korekciju obrva ni sanjala nije da će izgledati kao iz HOROR filmova

Foto: twitter.com/printscreen

Obrve

Majka dvoje dece ostala je uništena svojim "strašnim" obrvama, nakon što je tretman mikroblejdinga (trajnog iscrtavanja) pošao naopako.

Kristal Vajnstok, 37, iz Hjustona u Teksasu, odlučila je da proba mikroblejding i platila je oko 330 evra za tu privilegiju.

Međutim, bila je šokirana kada je otkrila da joj je kozmetičarka napravila obrve toliko većim, da je njena devojčica bila previše uplašena da bi joj se približila.

Kristal, stomatolog higijeničar, rekla je:

- Već neko vreme sam razmišljala o mikroblejdingu obrva. Kao zaposlena majka, otkrila sam da mi je toliko dugo trajalo da sama iscrtavam svoje obrve da sam mislila da je mikroblejding odlična ideja. Nikada, ni za milion godina nisam mogla da pretpostavim da će ispasti kao što jeste. Bilo je užasno. Kada me je sutradan videla moja trogodišnja ćerka, zapravo se uplašila i izbezumila - rekla je Kristal i dodala:

- Sada moram da idem na sesije uklanjanja da pokušam da razbijem pigment i možda ću morati na laserski tretman. Može potrajati i do godinu dana da bolje izgledaju.

Evo kako je izgledala nakon tretmana:

(Republika/Informer)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading