RUSI POTISNUTI IZ HARKOVA KA GRANICI: Ukrajinci preuzeli teritoriju na severoistoku

Autor: Republika/Tanjug

Svet

16.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajina ponovo preuzima teritoriju na svom severoistoku

RUSI POTISNUTI IZ HARKOVA KA GRANICI: Ukrajinci preuzeli teritoriju na severoistoku

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinske trupe koje brane grad Harkov stigle su do državne granice sa Rusijom, izjavio je danas regionalni guverner.

Rojters nije mogao nezavisno da proveri komentare Oleha Sinegubova, guvernera oblasti Harkov objavljene na servisu za razmenu poruka Telegram i nije potpuno jasno koliko je vojnika stiglo do ruske granice i gde tačno.

Ukrajina ponovo preuzima teritoriju na svom severoistoku, potiskujući ruske snage dalje od Harkova, drugog po veličini ukrajinskog grada, navodi britanska agencija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Magdalena

16.05.2022 09:45

Koliko vidimo Rusi i Rusija je ta koja je u blatu i neće se izvući iz teških sankcija sigurno 40 godina. A braći Ukrajincimo poželimo što pre da slome Ruskog agresora i da ih otera iz svojih domova nazad Rusiji. Za Srbe Putin više nije brat a ni Rusija više majka. Srbija više nije Ruska gubernija. Konjec

Frtrr

16.05.2022 20:48

@Magdalena - Samo se nadajte da će te savladati Rusiju. Sve se plašim da ih samo ne iznervirate, pa da vas sramne sa zemljom..... Oni ovaj rat ne misle da izgube, a što se tiče sankcija, to bi Evropi postavio pitanje, šta dalje u narednih 40 godina?