(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) POŠLI DA JE SAHRANE, PA JE DIGLI IZ SANDUKA! Devojčica "preminula", oživela, pa dan kasnije STVARNO UMRLA!

Autor:

Svet

13.05.2022

17:04

Na snimcima sa društvenih mreža vidi se kako je roditelji užurbano vade iz sanduka

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) POŠLI DA JE SAHRANE, PA JE DIGLI IZ SANDUKA! Devojčica "preminula", oživela, pa dan kasnije STVARNO UMRLA!

printscreen

Devojčica (3) sa Filipina, za koju su svi pretpostavljali da je mrtva, počela je da se pomera u kovčegu na sopstvenoj sahrani, prenosi San lokalne medije.

Dete je bilo žrtva katastrofalne lekarske greške i hitno je prebačena u bolnicu, ali je nažalost preminulo dan kasnije.

Bizarna scena dogodila se 2014. tokom službe u katoličkoj crkvi u gradu Aurora. Devojčica, koja nije imenovana, je iznenada pomerila glavu na zaprepašćenje roditelja i ožalošćenih. Na snimcima sa društvenih mreža vidi se kako je roditelji užurbano vade iz sanduka što su shvatili da je živa.

Trogodišnjakinja je je 6. maja dovezena na kliniku sa visokom temperaturom, piše Filipin star. Šefica policije Aurore Hajdil Tilan rekla je da su je lekari proglasili mrtvom u bolnici na ostrvu Mindanao u subotu 7. maja u 9 sati ujutro.

Za to vreme, osoblje klinike i lekar su potvrdili da mlada pacijentkinja više nema puls i da je klinički mrtva – saopštila je ona.

Porodica devojčice dovela ju je kući i pripremila za sahranu koja je zakazana za sutradan.

Tilanova je takođe rekla da je komšinica porodice skinula poklopac kovčega da bi doterala telo devojčice i videla kako joj se glava pomera.

To ih je navelo da provere, nakon čega su potvrdili da devojčica ima puls i da je živa – kazala je šefica policije.

pixabay.com

Devojčica

Dodala je da su roditelji devojčici odmah dali vode i odvezli je u bolnicu.

Zaista ne možemo da potvrdimo koje je bilo devojčice, ali na osnovu uviđaja policijskih službenika koje sam pogledala izgleda da je devojčica pala u komu dok je bila kući – kazala je Tilanova.

Lekari nisu uspeli da spasu devojčicu nakon što je izvučena iz kovčega sa pulsom i ona je nažalost umrla u ponedeljak.

Dr Meri Silin Asor-Kabahug, opštinski zdravstveni službenik za Auroru, rekla je da kod devojčice "nisu uočeni znakovi života", piše The Sun .

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading