Deca padala na BETON sa 10 metara VISINE! Zastrašujući snimak rušenja tobogana u akva parku u INDONEZIJI! Verovali ili ne, svi MALIŠANI preživeli! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.05.2022

22:37

Vodeni tobogan u jednom od najvećih vodenih parkova u Indoneziji srušio se sve decom u njemu, a porodice su vrištale dok su mališani padali na beton.

Deca padala na BETON sa 10 metara VISINE! Zastrašujući snimak rušenja tobogana u akva parku u INDONEZIJI! Verovali ili ne, svi MALIŠANI preživeli! (VIDEO)

Printskrin

Odmor u akva parku se pretvorio u noćnu moru nakon što se ogroman vodeni tobogan prepolovio i srušio na zemlju. Zarobljeni unutra pali su sa 10 metara na zemlju u parku Kenjeran u Surabaji u Indoneziji.

Zastrašujući snimak incidenta, koji se dogodio 7. maja, pokazuje kako se jedan deo spiralnog zatvorenog tobogana srušio dok su članovi porodice stajali sa strane i vrištali su dok su im deca padala na beton, prenosi Dejli Star.

Oglasili su se iz vodenog parka, koji je jedan od najvećih u Indoneziji i rekli da se nesreća dogodila jer se tobogan vremenom istrošio i oslabio, iako su dodali da je bio i preopterećen ljudima kada se dogodila nereća.

Poslednja provera održavanja akvaparka dogodila se pre više od devet meseci, a nakon nesreće reagovao je je zamenik gradonačelnika Surabaje.

 - Gradska vlada Surabaje će svim žrtvama pružiti pomoć u lečenju trauma. Biće praćeni do potpunog oporavka - rekao je gradonačelnik Eri Cahiadi.

Od 16 osoba koji su bili na toboganu, njih osam je prebačeno u obližnju bolnicu, a troje je zadobilo prelom kostiju.

Gradonačelnik dodao:

- Jedno povređeno dete nije imalo nikakvih problema, a nakon CT skeniranja, stanje deteta je bilo normalno i nije bilo preloma i drugih povreda, ali je onda doživelo vrtoglavicu i moralo biti hospitalizovano i pod nadzorom od strane medicinskog tima. Ako Bog da, to neće biti ništa strašno, zato se molimo zajedno.

On je takođe rekao da će uprava parka biti smatrana odgovornom za nesreću i da će oni imati zadatak da pokriju račune za medicinske troškove svih umešanih dok se "svi potpuno ne oporave".

Komentari (0)

Loading