Ovo već postaje ozbiljno! Džo Bajden se ponovo stropoštao prilikom ulaska u avion! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.05.2022

22:40

Gaf je podsećao na prošlogodišnji pad kada je tri puta pao dok je pokušavao da se ukrca u avion u Atlanti.

Ovo već postaje ozbiljno! Džo Bajden se ponovo stropoštao prilikom ulaska u avion! (VIDEO)

Printskrin

Džo Bajden je u sredu zamalo pao hodajući stepenicama Air Force One-a čime je ponovo izazvao zabrinutost za svoje zdravlje i mentalno stanje.

Bajden je bio na putu za Ilinois kako bi razgovarao o nedavnom padu inflacije - koja je i dalje najviša u prethodnih 40 godina, kada je ponovo okliznuo kada je ušao u Air Force One.

Gaf je podsećao na prošlogodišnji pad kada je tri puta pao dok je pokušavao da se ukrca u avion u Atlanti, a Bela kuća je kasnije okrivila jake nalete vetra za predsednikove pogrešne korake.

Bajden, koji je postao najstariji Amerikanac koji je inaugurisan za predsednika kada je položio zakletvu sa 78 godina 2021. godine, izazvao je zabrinutost za svoje zdravlje, a njegovo predsedništvo je narušeno greškama i lapsusima.

Bonus video:

Komentari (10)

Loading
paja

12.05.2022 11:10

A što pije kad mu škodi? Ko će kući da ga vodi?

Lavica

12.05.2022 12:53

Politikom svako treba da se bavi dokle je zakon predvideo da se radi. Preko toga moze se biti eventualno neki savjetnik. Ako zakon kaze da se preko odredjenih godina ne moze raditi onda nema ni politike. Neka sede doma i setaju ljubimce i unucice.

Kral

12.05.2022 13:16

Zasto čovek ne ide tunelom kao i svi ostali. Čovek je invalid i to se vidi. Kod nas u Amanu ima ulaz za osobe sa invaliditetom

Dragi zeka

12.05.2022 14:57

"Bajden je bio na putu za Ilinois kako bi razgovarao o nedavnom padu inflacije" - pratim situaciju, ali nisam čuo da je u SAD došlo do pada inflacije, naprotiv.