PUTIN PONOVO POSTAJE OTAC? Svet bruji: Alina Kabajeva čeka treće dete, ruski lider je SLOMLJEN!

Autor: Republika

Svet

09.05.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno je ovih dana dobio vesti koje mu se nimalo nisu dopale.

PUTIN PONOVO POSTAJE OTAC? Svet bruji: Alina Kabajeva čeka treće dete, ruski lider je SLOMLJEN!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin (69) ponovo bi mogao da postane otac ukoliko se ispostave tačnim spekulacije da je njegova dugogodišnja ljubavnica, nekadašnja ritmička gimnastičarka Alina Kabajeva (38), trudna po treći put. 

To bi značilo da bi šef Kremlja postao ponosni tata petog deteta, tvrde ruski opozicioni mediji, iako je on zvanično priznao samo ćerke iz prvog braka sa Ljudmilom Putinom - Mariju (37) i Keterinu (35). 

Osobe koje su se u poslednje vreme našle u blizini ruskog predsednika Vladimira Putina tvrde da je njegovo raspoloženje ovih dana pomalo turobno. Dodaju da izgleda "depresivno i pomalo rezervisano", a razlog za to je navodno vest da je njegova ljubavnica, Alina Kabajeva, ponovo trudna - prenosi britanski San. 

Nekadašnja osvajačiva olimpijskog zlata navodno već ima dvoje dece s predsednikom Rusije, a prema ruskom političkom stručnjaku Valeriju Solvjevu, za kog se tvrdi da ima na raspolaganju insajderske informacije iz Kremlja, razlog Putinove uzrujanosti leži u tome što je saznao da je 38-godišnja "najfleksibilnija Ruskinja", kako zovu Kabajevu, ponovo trudna. On je tu vest podelio na popularnom ruskom kanalu Telegram.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alina Kabajeva i Vladimir Putin 

- Već smo saopštili da je juče ruski predsednik Vladimir Putin, prema rečima očevidaca, izgledao depresivno i pomalo rezervisano. To je razumljivo jer je saznao da je njegova dugogodišnja partnerka i majka njegove dece, Alina Kabajeva, ponovo trudna, odnosno, po svemu sudeći, ta vijest dolazi u vreme vanrednih okolnosti. Inače bi predsednik živeo srećan život, ali sada... - piše na Telegramu, prenosi Mirror.

Jedan korisnik Telegrama odmah je upitao podrugljivo: "Ko je otac deteta?", verovatno aludirajući na razliku u godinama između šefa Kremlja i njegove navodne drage. 

Podsetimo, Putin nikad nije priznao vezu s Kabajevom, ali brojni mediji su preneli da je upravo ona majka najmanje dvoje njegove dece koje je dobio u tajnosti. Ona ih je navodno rodila u Švicarskoj, a pisalo se da se upravo u toj zemlji skrivala na početku ruske invazije na Ukrajinu. Spekulacije idu od toga da je rodila dva sina, pa do toga da su ipak po sredi dve ćerke, a bilo je i priča da je Kabajeva u drugoj trudnoći nosila blizance, ali da je možda jedno dete izgubila. 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading