ILON MASK brine za život! U strahu od RUSA! GORE društvene mreže!

Autor:

Svet

09.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijarder ponovo pravi oluju na društvenim mrežama.

ILON MASK brine za život! U strahu od RUSA! GORE društvene mreže!

Foto: Tanjug/AP

Izvršni direktor Tesle, a uskoro i novi vlasnik Twittera, poznat po tome što izaziva oluju svojim tvitovima, izazvao je danas još jednu nakon tvita u kojem govori o svojoj smrti "pod misterioznim okolnostima".

 

- Ako umrem pod misterioznim okolnostima, bilo je dobro poznavati vas - tvitovao je Ilon Mask, nešto više od nedelju dana nakon što je najavio kupovinu Tvitera.

 

Milijarder je podelio i razlog za ovakav tvit: poruku koju je direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin navodno poslao ruskim medijima. Rogozin je, naime, napao Maska i uputio mu skrivenu pretnju, navodeći da je milijarder omogućio Ukrajincima opremu za komunikacije.

Rogozin je rekao da je zarobljeni pukovnik ukrajinskih marinaca Dmitrij Kormjankov rekao da su ukrajinske trupe u Marijupolju dobile sredstva za komunikaciju preko Maska.

 

- Internet terminali Starlink kompanije Ilona Maska su dostavljeni militantima naci Azov bataljona i ukrajinskim marincima u Marijupolju vojnim helikopterima. Prema našim informacijama, isporuku Starlink opreme organizovao je Pentagon - napisao je navodno šef Roskosmosa.

 

Rogozin je dodao:

- Ilon Mask, stoga je uključen u opskrbu fašističkih trupa vojnom opremom. I za ovo, Ilone, bićeš smatran odgovornim kao odrasla osoba, bez obzira na to koliko se pravio lud.

Stralink projekat ima svrhu da pruži dostupan brzi internet širom sveta, a aktivan je u Ukrajini posle zahteva ove države, i to od napada Rusije krajem februara.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading