NEVIĐENI SNIMCI KRALJICE ELIZABETE: U novom dokumentarnom filmu videćete ovo!

Autor:

Svet

08.05.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljičini kućni video snimci biće u novom dokumentarnom filmu snimanom za Jubilej vladavine.

NEVIĐENI SNIMCI KRALJICE ELIZABETE: U novom dokumentarnom filmu videćete ovo!

Foto: Tanjug/AP

Video snimci koji će biti otkriveni svetu sadrže kraljičin život od kada je bila beba do njenog krunisanja 1953. godine.

Ranije neviđeni kućni filmovi iz lične arhive kraljice Elizabete, uključujući snimke na kojima se vidi monarh kao mlada majka i kako blista sa vereničkim prstenom biće prikazani u novom dokumentarcu, saopštio je BBC u nedelju, prenosi NBC. 

Kraljica je emiteru odobrila pristup bez presedana stotinama domaćih filmova koje su snimili ona, njeni roditelji i njen pokojni suprug princ Filip, u okviru proslave njenog predstojećeg platinastog jubileja, u čast njenih 70 godina na tronu.

Jedan snimak prikazuje prvu produženu posetu Filipa zamku Balmoral u Škotskoj 1946. godine, pre nego što je njegova veridba sa Elizabetom objavljena u javnosti. Snimak prikazuje blistavu princezu Elizabetu kako pokazuje svoj verenički prsten pred kamerom.

Filip i Elizabet su se venčali u novembru 1947. i bili u braku 73 godine, sve do Filipove smrti u aprilu prošle godine, samo nekoliko meseci pre njegovog 100. rođendana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading